Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Verešová: Dlhy? To musí byť menovkyňa!

Doma má zlaté lyžy a v škole dlhy. Zobraziť galériu (16)
Doma má zlaté lyžy a v škole dlhy. (Zdroj: Nový Čas)

PRAHA – Doma má milionára a zlaté lyže. A v škole dlhy za 25-tisíc korún! Meno slovenskej modelky Andrey Verešovej (27) podľa českých médií už dva mesiace visí na Právnickej fakulte UK v Prahe na zozname dlžníkov. Manželka českého milionára Daniela Volopicha (43) však hovorí o záhadnej dvojníčke.

Slovenská modelka, ktorá len minulý rok ukončila štúdium a stala sa z nej právnička, má podľa českých médií voči bývalej Univerzite Karlovej v Prahe finančné dlhy preto, že na škole študovala dlhšie, ako povoľujú predpisy. „Ide zhruba o 25-tisíc korún,“ potvrdila pracovníčka študijného oddelenia. Hlavou krútia nad touto skutočnosťou aj jej bývalé spolužiačky: „Andrea sa všade prezentuje ako bohaté dievča, čo má za manžela milionára, ale zároveň nie je schopná zaplatiť škole niekoľkotisícový dlh.“

Verešovej teraz navyše hrozia aj problémy s exekútormi. Škola totiž varuje, že v prípade nezaplatenia bude dlh vymáhať. Sympatická modelka a mamička v súčasnosti polročnej Vanessky však tvrdí, že voči škole nemá žiadne podlžnosti. „Ja o tom nič neviem, mne prišlo z rektorátu z Prahy, že žiadne podlžnosti nemám. Posledný rok som študovala v Plzni, takže zrejme došlo k nejakému nedorozumeniu, keďže som tam posledný rok už neštudovala a mala som uzavreté všetky veci,“ povedala Novému Času slovenská hnedovláska, ktorej doteraz domov neprišlo zo školy žiadne upozornenie. Rozvinula aj teóriu o svojej „dvojníčke“. „Možno je tam nejaká menovkyňa, ale určite sa na to ešte pozriem,“ dodala Andrea Verešová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu