Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Beckhamovci prechľastali celú noc v striptízovom klube

Beckhamovci si spolu užívajú čoraz viac. Zobraziť galériu (13)
Beckhamovci si spolu užívajú čoraz viac. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - David a Victoria Beckham nie sú žiadni po domácky založení manželia. V pondelok to dokázali v lasvegaskom stripklube Spearmint Rhino. Módne ikony tam popíjali až do svitania a tri hodiny si užívali vášnivý sex v súkromnom apartmáne.

Obaja sa v pánskom podniku plnom nahých žien pri tyči poriadne zabávali. „Máme tu veľa párov, ktoré sem prichádzajú, aby do svojho sexuálneho života dodali trochu vzrušenia, a vyzerá to, že to robili i David a Victoria. Ani jeden z nich nemohol odvrátiť oči z našich vyvinutých dievčat. Spočiatku vypadal uvoľnenejšie David než Victoria, ale postupne sa uvoľnila i ona a nakoniec vyzerala, že si to sama skutočne užíva,“ prezradil jeden z majiteľov klubu. Podľa novín Las Vegas Review Journal potom David zatiahol Victoriu do súkromnej spálne v klube, kde si tri hodiny užívali.

Domov odchádzali až na svitaní a opäť rovno do postele. Tentokrát sa už skutočne vyspať. „Užívame si zasa život. Už to takto nebolo celé roky, odvtedy, kedy sa nám narodil prvý syn Brooklyn. Žúrovali sme dve noci, čo bolo skutočne divoké, my to tak milujeme. Keď sme nemali deti, tak sme každý deň ležali a pozerali filmy. Teraz sa správame ako rockové hviezdy, chľastáme na turné dlho do noci,“ zverila sa Victoria novinárom z britského The Sun po pondelkovom koncerte v losangeleskej aréne Mandalay.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu