Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Britney vydiera Paris jej súkromnou nahrávkou lesbických radovánok

Paris a Britney v čase, keď boli ešte veľké kamarátky.
Paris a Britney v čase, keď boli ešte veľké kamarátky.

LOS ANGELES - Speváčka Britney Spearsová vraj vlastní súkromnú nahrávku Paris Hiltonovej, na ktorej si užíva sex so ženou. A popová hviezda sa teraz túži pomstiť a mieni videozáznam použiť k vydieraniu slávnej dedičky.

Údajne jej so svojimi priateľmi napísala list, v ktorom ju vyzýva, aby nebola drzá a nevychovaná ku svojmu okoliu, inak jej lesbické chúťky uvidí celý svet.

„Britney a jej kamaráti napísali Paris a povedali jej, že počuli chýry o jej novom sexuálnom škandále, podobnom, ako bola nahrávka One Night In Paris s expriateľom Rickom Salomonom a ktorý sa objavil na internete pred štyrmi rokmi.

V tom liste sa tiež tvrdí, že nahrávka ukazuje Paris, ako sa bozkáva s jednou z kamarátiek Britney na večierku. Varuje Paris, že pokiaľ bude pokračovať vo svojom drzom správaní sa k ľuďom, nahrávka sa objaví na internete. Britney a jej kamaráti končia svoj odkaz tým, že sa tešia na to, čo jej odpovie,“ prezradil zdroj magazínu Daily Star.

Britney sa údajne Paris mstí za to, že jej minulý víkend nepopriala k narodeninám, keď sa stretli v butiku Scandinavian Mansion of Style. Lenže Paris sa ohrozená vraj necíti.

„Je jasné, že Britney a jej kamaráti sú blázni. Paris sa im vysmiala, keď list dostala, pravdepodobne od Britney, a povedala, že je to odporné,“ zverila sa magazínu Hiltonovej kamarátka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu