Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Rybníček prehovoril o mŕtvej snúbenici

Richard stále chodí na hrob milovej Zuzany. Zobraziť galériu (3)
Richard stále chodí na hrob milovej Zuzany.

BRATISLAVA - Takmer presne šesť rokov po smrti svojej snúbenice Zuzany († 27) Richard Rybníček (38) prehovoril o veľkej bolesti, s ktorou od osudnej chvíle žije až po dnešný deň.

Bol práve riaditeľom televízie, keď „jeho“ Jojka vtedy v novembri odvysielala Zuzaninu smrť. Nehoda jeho snúbenice bola totiž natoľko nezmyselná, že sa dostala aj do hlavných správ. Ten šot doteraz nevidel.

V noci po nehode si vtedajší riaditeľ televízie JOJ fľašou whisky „zresetoval“ hlavu. Na druhý deň vstal a začal makať. Od tej chvíle nemyslel na nič iné len na robotu. V Jojke a neskôr v STV trávil pätnásť a viac hodín denne. „Tá veľká reforma, ktorú sme robili, ma zachránila. Vyžadovala si celého človeka, venoval som jej všetok čas,“ tvrdí s odstupom času. Až ako riaditeľ STV nabral odvahu vyložiť si po dvoch rokoch od jej smrti Zuzaninu fotografiu na svoj pracovný stôl. Do tej chvíle držal všetky spomienky v jeho spodnej zásuvke.

Vo verejnoprávnej STV našiel Rybníček onedlho aj svoju ďalšiu lásku, Andreu Chabroňovú (26). Po roku chodenia sa však ich vzťah rozpadol. „Je to pravda, stále porovnávam,“ hovorí Rišo. „To bol dosť vážny problém, Andrea na to doplatila. Asi som to nie celkom zvládal.“

Za šesť rokov sa však exriaditeľ STV posunul nielen profesijne, ale aj ľudsky. Už vie, aké dôležité je prejavovať city druhému. „Veď nikdy neviete, ako sa to skončí, kedy odíde.“

ČÍTAJTE V NOVOMVYDANÍ TÝŽDENNÍKA ŽIVOT

 

Rybníček prehovoril o mŕtvej
Zobraziť galériu (3)
Celý príbeh Richarda Rybníčka si prečítajte v najnovšom vydaní týždenníka Život.
  

ŽIVOT už dnes v predaji na celomSlovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu