Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Cinkota: Havária a vzápätí... tisícové dlžoby!

Dušan Cinkota
Dušan Cinkota

BRATISLAVA - Herec Dušan Cinkota (37) je na slobode len niekoľko dní a už sa mu valia na hlavu ďalšie problémy.

Akoby nestačilo, že stále čelí obvineniu pre drogy, nanovo sa otvorila aj jeho marcová dopravná nehoda. Po nej ostal druhý vodič s rozbitým autom. Náklady na opravu hradila síce poisťovňa z Cinkiho zákonnej poistky, napokon však boli vyššie ako suma, ktorú poisťovňa zaplatila. Rozdiel takmer 8-tisíc sľúbil zaplatiť Cinki. No neurobil to...

Do auta manželov Mokošovcov z Urminiec pri Topoľčanoch ťukol Cinki na ceste pri Žiari nad Hronom ešte koncom marca. „Cítime sa sklamaní,“ povedala Ivana Mokošová (30) po viac ako pol roku od nehody s umelcom. „Máme ťažko postihnuté dieťa, ktoré si vyžaduje nonstop starostlivosť. Potrebujeme peniaze,“ pokračovala Mokošová.

Škoda na aute manželov bola totiž stotisíc a poisťovňa rodine zaplatila len časť z nej. „Cinkota sľúbil, že peniaze, ktoré nám neuhradí poisťovňa z jeho zákonnej poistky nám zaplatí on. Boli sme dohodnutí aj na termíne, no neprišiel. Až neskôr sme sa dozvedeli z novín, že policajti ho zadržali a skončil vo väzbe, tak sme mu napísali, odpoveď však neprišla,“ povedala Mokošová, ktorá dúfa, že teraz, keď sa Cinki ocitol na slobode, svoj sľub splní a presvedčí ju o svojom charaktere.

„Mrzí ma to, no nestihol som to vyriešiť. Dohoda bola iba moja dobrá vôľa. Je mi ľúto, že to rodina rieši cez médiá, zdá sa mi to z ich strany nefér,“ povedal Cinki, ktorý vo väzbe sedel päť mesiacov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu