Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Eddie Murphy sa na Vianoce ožení

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: keystone)

LOS ANGELES - Hollywoodsky komik Eddie Murphy sa hneď po tohtoročných Vianociach ožení so svojou priateľkou Tracey Edmondsovou. Minulý rok v tejto dobe pritom plánoval svadbu so speváčkou Mel B zo skupiny Spice Girls.

Lenže potom ju pred Vianocami, hoci spolu čakali dieťa, odkopol. Tento rok v júli sa zasnúbil s novou ženou a do konca roka s ňou chce vstúpiť do manželstva.

Zásnuby prebehli len krátko po tom, čo sa v júli tohto roku Tracey rozviedla so svojim manželom spevákom Kennethom Edmondsom. Má s ním dve deti. „Zoberú sa na Tahiti 28. decembra,“ priznal zdroj americkému magazínu OK!. „Svadba bude intímna, len s najbližšou rodinou a pár priateľmi. Eddie a Tracey sa na manželstvo veľmi tešia. Je jasné, že to bude nádherná svadba,“ dodal blízky priateľ páru.

Mel B asi pozvú len ťažko. Murphy sa totiž dlho nechcel k jej tento rok narodenému dieťaťu priznať. Testy DNA mu ale otcovstvo preukázali. Melanie na neho po vojne o alimenty prezradila: „Eddie sa so mnou nespojil ani raz od chvíle, čo som porodila, je to neuveriteľné. Ale Stephen (jej nová láska) je moja opora. A Stephen má tiež oveľa väčší penis!“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu