Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Victoria si najala svoju matku ako opatrovateľku

Victoria Beckham Zobraziť galériu (23)
Victoria Beckham (Zdroj: Nový Čas)

LOS ANGELES – Matka Victorie Beckhamovej zostane v Los Angeles oproti pôvodnému plánu omnoho dlhšie. Jackie Adamsová bude totiž svojej dcére robiť platenú opatrovateľku. Za tučný honorár sa postará o troch synov, ktoré má jej dcérka s Davidom Beckhamom.

O pomoc požiadala speváčka svoju matku po tom, čo obe posledné opatrovateľky dali hodinovú výpoveď. Ich zamestnávateľka s nimi vraj jednala ako s kusom handry.

„Jedným z mála ľudí, ktorým Victoria môže absolútne veriť v otázke svojich synov, je jej matka. Už sa u nich vystriedalo množstvo zamestnancov. Kvôli začínajúcemu turné Spice Girls v decembri sa Victoria obrátila na Jackie s prosbou o pomoc. Je jedinou z tých, ktorí ju nenechajú v 'štichu',“ prezradil zdroj blízky Beckhamovej magazínu NOTW.

Jackie býva v Los Angeles už od júla. Pomáha svojej dcére aklimatizovať sa v Kalifornii, kam sa s rodinou presťahovala kvôli Davidovej zmluve s futbalovým tímom LA Galaxy. Odísť späť do Londýna mala matka Jackie v decembri, zrejme ale zostane v Kalifornii ešte ďalší rok.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu