Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Exmilenec princeznej: Diana bola dobrá v posteli

Princezná Diana Zobraziť galériu (2)
Princezná Diana (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Bývalý milenec princeznej Diany († 36) James Hewitt (49) zneuctil desiate výročie jej pamiatky. V televízii osobne porozpráva o najintímnejších detailoch ich vzťahu.

Svoju predchodkyňu si v piatok neuctí ani Camilla, druhá manželka princa Charlesa. Niekdajší jazdecký inštruktor princov Williama a Harryho si dokument, ktorý tento týždeň odvysiela britská televízia Channel 4, sám produkoval. Vo filme sa vyjadruje aj k podozreniam, že Harryho otcom je on sám a nie princ Charles. Nechýba ani hraná horúca scéna medzi ním a Dianou v Kensigtonskom paláci. Princezná sa s ním zatvorí v apartmáne a vášnivo sa na neho vrhne.

Hewitt sám seba prezentuje ako neodolateľného milenca a hovorí veci ako: „Diana bola dobrá v posteli.“ Hewitta hrá herec, on sám sa objaví až na konci filmu. Nemá problém čítať z jej ľúbostného listu: „Chlapče, celá zem sa trasie, len keď na teba pomyslím,“ cituje bez hanby Dianine slová. „Vydám sa za tučného, bohatého černocha, aby som šokovala Charlesa aj celú kráľovskú rodinu,“ povedala údajne Hewittovi Diana krátko pred nehodou.

Bez problémov sa nezaobišla ani piatková spomienková omša, ktorú pre mamu zorganizovali princovia. Camilla najprv ich pozvanie prijala, no neskôr si to rozmyslela. Svoje odmietnutie odôvodnila tým, že by zbytočne odvádzala pozornosť od Dianinej pamiatky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu