Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Spoveď Roba Miklu: Pil som. Priznám sa na polícii!

Robo Mikla bol na polícii vypovedať vo štvrtok 23. 8. 2007.
Robo Mikla bol na polícii vypovedať vo štvrtok 23. 8. 2007.

BRATISLAVA - Šokujúce priznanie! Robo Mikla, ktorý v stredu havaroval medzi Záhorskou Bystricou a Devínskou Novou Vsou, poslal redakcii Nového Času esemesku, v ktorej priznáva, že pred búračkou pil.

Ako tvrdí, trpko oľutoval svoju nezodpovednosť a zaprisaháva sa, že už nebude piť. Mikla už na polícii vypovedal a za to, že ušiel z miesta činu, mu vzali na päť mesiacov vodičák. Rocker udalosti okolo búračky najskôr zahmlieval, napokon však prekvapivo vyšiel s pravdou von. Nový Čas prináša prepis Miklovej esemesky:

„Zajtra ešte idem riešiť veci a uviesť ich na pravú mieru aj u policajtov. Pravda je, že som si vypil, a dosť ma to mrzí, celé ako to dopadlo, no nemal som v úmysle ututlať to. Proste som to sku...l, sklamal sám seba, lebo som sa po dlhej dobe zas napil a dopadlo to presne tak, ako sa dalo čakať. No najviac ma mrzí sklamanie ľudí, a to, že som mohol niekomu ublížiť. Našťastie sa nikomu nič nestalo, týmto mám ponaučenie a týmto dňom bojkotujem alkohol a všetkých, ktorí ma ním budú núkať. Zajtra idem na fízlicu, zmeniť výpoveď, povedať pravdu. Nechcem byť ako mnoho iných, chrbtom k pravde, nech to stojí, čo chce. Môj otec bol vždy čestný človek, nechcem, aby sa za mňa hanbil. Robo.“

VIDEO - Robo Mikla: Havaroval a potom ušiel! >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu