Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Opitá Britney vyvádzala s chlapom v bazéne

Britney si po pár pohárikoch zavolala do bazéna neznámeho chlapa, s ktorým to riadne roztočila. Zobraziť galériu (2)
Britney si po pár pohárikoch zavolala do bazéna neznámeho chlapa, s ktorým to riadne roztočila.

LOS ANGELES - A je to tu znova! Neuplynie týždeň, aby speváčka Britney Spears nevyrobila nejaký škandálik. Raz si ostrihá hlavu dohola, inokedy zle parkuje alebo fajčí s vlastným dieťaťom v náručí.

Najnovšie sa objavili zábery polonahej speváčky, ako len pár dní pred oficiálnym rozvodom opitá a polonahá laškuje s náhodným mužom v bazéne.

Tým šťastlivcom bol Američan Mike Encinias, ktorý pomáhal pri nakrúcaní jej nového klipu. Po tom, ako sa Britney nervovo zrútila na pľaci a poslala štáb predčasne domov, presunula sa do losangeleského hotela Standard.

Opitá Britney vyvádzala s
Zobraziť galériu (2)
Po niekoľkých pohárikoch whisky požiadala asistentku, aby šarmantnému mladíkovi odkázala, že sa s ním chce „pohrať“ v bazéne. „Zrazu si strhla podprsenku. S pohárom mojita v ruke, v klobúku a okuliaroch vošla do bazéna. Potom sme sa bozkávali a ona ma objala nohami okolo tela,“ spomína Mike. Neskôr ho speváčka pozvala aj do svojej hotelovej izby. „Ležala na posteli na chrbte s pokrčenými kolenami a na sebe mala len ružové nohavičky. Vyzerala, že je pripravená,“ dodal Mike. Nakoniec sa však noc skončila predčasne - Mikov priateľ to prehnal s alkoholom a on ho musel odviezť domov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu