Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Šimkovičová: Na Ibize robí peklo!

Martina Šimkovičová Zobraziť galériu (12)
Martina Šimkovičová

IBIZA - Martina Šimkovičová (35) si v týchto dňoch užíva spolu s manželom Igorom (32), dcérou Petrou (16) a synom Markom (4) dovolenku na známom španielskom ostrove Ibiza.

Ostatným dovolenkujúcim Slovákom, ako aj zamestnancom hotela Insotel clubu bolo od prvej chvíle jasné, že tam majú hviezdu z Markízy, ktorá vie dať najavo, keď sa jej niečo nepáči. A to poriadne!

„Martina pôsobí dosť odmerane a neprístupne. Vôbec sa neusmieva tak, ako ju vídavame na obrazovke, a preto sa jej väčšina Slovákov radšej vyhýba, rovnako aj ona im,“ povedal pre Nový Čas jeden z dovolenkárov, ktorý je tiež ubytovaný v hotelovom komplexe Tarida Beach na Ibize. Moderátorka Televíznych novín vraj trávi väčšinu času so svojimi blízkymi a s nikým iným sa nebaví. Ľudia ju stretávajú najmä v jedálni, ktorá je spoločná pre celý hotelový areál a známu tvár z obrazovky doslova nespoznávajú. „Už tu postavila niekoľko čašníkov do pozoru, keď mala pocit, že sa im nevenuje dostatočná pozornosť, alebo musia príliš dlho čakať na nápoje, pretože jedlo si k stolu nosí každý sám. Vie byť naozaj poriadne nepríjemná a arogantná,“ netajil zdroj.

Viliam Kráľ, delegát známej cestovnej kancelárie, s ktorou Šimkovičovci vycestovali, mimochodom nič netušiaci o nepríjemnostiach súvisiacich s pobytom známej markizáčky, prezradil, že Martina s manželom a deťmi býva v štandardnom štúdiu. Jeho súčasťou je kúpeľňa, terasa, kuchynský kútik a izba s dvoma posteľami a rozkladacím gaučom, čo je ideálne pre rodiny s deťmi. „Nemáme tu len rodinu Šimkovičovcov, ale aj ďalších 500 ľudí zo Slovenska a Čiech a väčšina z nich sa snaží správať slušne,“ dodal Kráľ.

Jedenásťdňová dovolenka na Ibize s príplatkom Gold All Inclusive vyjde štvorčlennú rodinu približne na 150-tisíc Sk. A túto exkluzívnu dovolenku znepríjemňuje nielen sebe, ale aj skúsenému personálu a ostatným dovolenkárom. Názor M. Šimkovičovej sa do uzávierky novín nepodarilo získať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu