Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Marianna a Honzík: Romantický víkend v Tatrách!

Mediálne známy pár je opäť spolu. Príbeh lásky Marianny a Honzíka pokračuje... Zobraziť galériu (10)
Mediálne známy pár je opäť spolu. Príbeh lásky Marianny a Honzíka pokračuje...

VYSOKÉ TATRY - Je to jasné! Marianna Ďurianová (30) a Honzík Novotný (29) sa udobrili! Nový Čas má informácie, ktoré potvrdzujú, že párik prežil víkend vo Vysokých Tatrách. Spoločnosť im robil aj Honzíkov otec...

Mraky nad súžitím mileneckého páru sa nakopili po Honzíkovej afére s mladou herečkou Luciou Molnárovou (20). Teraz má však oči len pre Mariannu, s ktorou prežil celý víkend v slovenských veľhorách. „Jan Novotný bol aj so svojím otcom a Mariannou Ďurianovou na výlete vo Vysokých Tatrách, kde sa boli spustiť z Hrebienka na kolobežkách. Pritom sa aj fotili a Jan s Mariannou sa objímali,“ potvrdil pre Nový Čas očitý svedok ich radovánok.

Opustená Mariannina honda stála celý víkend bez pohnutia pred jej bytom. Chýbal však Honzíkov nový mercedes, ktorý si kúpil tesne pred víkendom. Honza ho totiž zabehával na čerstvom tatranskom vzduchu.

Neverný milionár si svoj prešľap žehlil už týždeň. Je jasné, že výrečnému fešákovi táto činnosť ide, pretože sklamanú Mariannu dokázal znova presvedčiť o svojom úprimnom cite. Najsledovanejší milenecký pár je tak znova spolu, a hoci Honzíkovo potknutie ich vzťah poriadne prevetralo, vyzerá to, že mu neublížilo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu