Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Je Cmorik legenda?

Nad Cmorikovou účasťou v Hite storočia krúti hlavou aj Laco Lučenič, porotca v SuperStar, ktorá ho objavila. Zobraziť galériu (17)
Nad Cmorikovou účasťou v Hite storočia krúti hlavou aj Laco Lučenič, porotca v SuperStar, ktorá ho objavila.

BRATISLAVA - Malo to byť veľké prekvapenie, no Nový Čas to odhalil! Slovenská televízia sa rozhodla semifinálové kolá Hitu storočia spestriť vystúpeniami exkluzívnych hudobných hostí.

Okrem legiend, ako sú Jožo Ráž či Robo Grigorov, sa však na zozname prekvapivo ocitol aj vlaňajší víťaz SuperStar Peter Cmorik (28). „Peter Cmorik bude spievať v druhom semifinále, ale, samozrejme, nesúťažne,“ potvrdil PR manažér STV Jozef Gogola. Nenaplnili sa tak obavy niektorých interpretov, že sa im Cmoro chystá vyfúknuť pieseň, s ktorou postúpili. No napriek tomu jeho účasť nevyvolala len pozitívne reakcie.

Kritické hlasy hovoria, že spevák je na scéne príliš krátko na to, aby dostal rovnaký priestor ako skutočné legendy slovenskej populárnej hudby Jožo Ráž či Robo Grigorov, ktorí v semifinálových kolách tiež vystúpia. A na rozdiel od nich Cmorik nebude prezentovať ani svoj hit, pretože v minulom storočí žiaden nemal. „Pôvodne chcel spievať niečo od Hammela, ale najnovšie uvažuje nad niečím od skupiny Tublatanka,“ prezradil dramaturg Hitu Juraj Čurný.

Nad Cmorikovou účasťou v Hite krúti hlavou aj Laco Lučenič, porotca zo SuperStar, ktorá speváka objavila. „Nevidím v tom veľkú logiku. Mám pocit, že Cmorik je skoro všade, ale asi ho pozvali preto, že je aktuálnym Zlatým slávikom,“ povedal Lučenič, ktorý sa v ankete o najobľúbenejšieho interpreta 90. rokov na internetovej stránke STV umiestnil na 3. mieste za Elánom a dvojicou MC Erik a Barbara.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu