Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Bača prvýkrát moderoval Šport v Teleráne

Juraj Bača z moderovania zatiaľ nie je v strese Zobraziť galériu (2)
Juraj Bača z moderovania zatiaľ nie je v strese

BRATISLAVA - Keď nejde o život, nejde o nič! Tvrdí kajakár, tanečník, odborník na ženskú krásu a najnovšie aj moderátor športových správ Juraj Bača (30).

Dnes sa totiž po prvýkrát objavil v rannom magazíne markizáckeho Telerána, kde si odskúšal, ako „chutí“ moderovanie naživo. Pred ostrou bol však pokojný a stres ho obchádzal na sto honov.

Zatiaľ to pre mňa nie je vážne. Beriem to ako nejakú skúšku, v podstate ma to k ničomu nezaväzuje,“ povedal Juraj Bača niekoľko hodín pred tým, než absolvoval svoju moderátorskú premiéru. Trému síce mal, ale nie až takú extrémnu, ktorá by mu nedala spať. Veď pred kamerou už nie je žiadnym nováčikom. Počas Tanečnej horúčky - Let´s Dance - bol pod neustálym drobnohľadom médií. Potom sa stal reklamnou tvárou viacerých spoločností a prednedávnom sme ho mali možnosť vidieť ako porotcu v prestížnej súťaži krásy.

„Beriem to zodpovedne, ale až tak ma to netrápi. Stresovať sa paradoxne začnem až vtedy, ak môj výkon bude dobrý. Pretože potom to už bude dlhodobá záležitosť,“ prezradil svalovec. S ranným vstávaním údajne Juraj nemá žiadny problém. Ide len o dva vstupy počas Telerána o siedmej a o pol ôsmej ráno, ktoré okrem dneška absolvuje aj vo štvrtkovom rannom magazíne. Ak uspeje, už koncom mája by sa mal objaviť ako športový moderátor v hlavnom večernom spravodajstve Markízy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu