Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Z Nového Času do Ordinácie!

Martinka Žofajová Zobraziť galériu (5)
Martinka Žofajová

BRATISLAVA - Tak je to tu! Poznáme piatich šťastlivcov, ktorí sa zúčastnia na konkurze na epizódneho herca do populárneho slovenského seriálu Ordinácia v ružovej záhrade.

Sú o krok bližšie ku svojmu snu - stať sa hercom. Spomedzi stoviek listov a e-mailov sa usmialo šťastie práve na nich. Koncom mája sa už budú musieť spoľahnúť len na svoje schopnosti, pretože sa predvedú priamo v Markíze a pokúsia sa oslniť tvorcov Ordinácie v ružovej záhrade. Absolútneho víťaza a budúceho herca spoznáme 21. mája. Tak sa na nich pozrime.

Martinka Žofajová (9 rokov), Rabča

Martinka sa o rolu v Ordinácii v ružovej záhrade uchádza vskutku originálne a školáckym písmom presviedča: „Veľmi rada chodím k lekárovi a nebojím sa injekcií.“ Nuž, Martinka, najvyšší čas začať kariéru - buď lekárky, alebo herečky v Ordinácii!

Z Nového Času do
Zobraziť galériu (5)

Miroslav Šišulák (22 rokov), Malacky

Tento vysokoškolák a zároveň pracovník v školstve sa rád túla po prírode a skladá texty pre kapelu. V žiadosti o prijatí do konkurzu sa vyznáva: „Chcem sa stať seriálovým hercom, pretože je to zaujímavá práca, pri ktorej sa človek veľa naučí a spozná aj samého seba. Navyše, vidieť sa v televízii po boku známych hercov, tak asi týždeň nezaspím!“ Tak nespi, Miroslav, a začni trénovať.
Z Nového Času do
Zobraziť galériu (5)

Barbora Mitterová (16 rokov), Lučenec

Barbora je študentkou Strednej zdravotnej školy v Lučenci a jej list sa začal milo a spontánne: „Keď som otvorila stranu Nového Času číslo 24, skoro som spadla zo stoličky, ale dopadlo to dobre, pretože bola za mnou chladnička...“ Prezradila, že je veľmi komunikatívna a všetci o nej hovoria, že je rodená herečka.
Z Nového Času do
Zobraziť galériu (5)

Arpád Kováč (67 rokov), Košice

Arpád Kováč z Košíc v sebe nezaprie veselú východniarsku povahu, čo dokazuje aj jedna z jeho fotografií, kde bez problémov pózuje v bielej kučeravej parochni. Je od prírody optimista, o čom svedčia aj jeho usmievavé oči.
Z Nového Času do
Zobraziť galériu (5)

Anna Bubáková (48 rokov), Pata

Anna je učiteľka na základnej škole a tvrdí, že má gény na herectvo. Veď už si to vyskúšala v ochotníckom divadle, kde „hrala vždy úlohy poplašených a bláznivých žien“. Teší sa na Zuzku Fialovú, lebo sa v nej podľa vlastných slov priam vidí. Veru, Zuzka je unikát, ale zišla by sa ešte jedna.

Aj ostatné stovky žiadostí sa dostanú do rúk tvorcov seriálu. Aj tí, ktorí nepostúpili, majú ešte malú šancu...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu