Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Iveta Malachovská: Opäť bez práce

Iveta Malachovská sa nemá na čo tešiť. Buď v STV úplne skončí, keď jej zrušia  reláciu Ľudia na Jednotku, alebo ju šupnú do bulvárnej relácie Chilli, hoci bulvár nenávidí. Zobraziť galériu (20)
Iveta Malachovská sa nemá na čo tešiť. Buď v STV úplne skončí, keď jej zrušia reláciu Ľudia na Jednotku, alebo ju šupnú do bulvárnej relácie Chilli, hoci bulvár nenávidí.

BRATISLAVA – Dni Ivety Malachovskej (41) v Slovenskej televízii (STV) sú zrátané!

Po neúspešnej reality show SuperTelo, ktoré moderovala v septembri, si vybojovala miesto v popoludňajšej talkshow Ľudia na Jednotku. No ani tento flek už nemá istý. Podľa zistení Nového Času mieni estévečka program zrušiť! Alebo Ivetu, ktorá má bulvár v zuboch, šupnú do bulvárnej relácie.

„Čože? O tom nič neviem,“ prekvapene reagovala Malachovská na jóbovskú zvesť. Moderátorka ešte včera konzultovala témy do ďalších častí popoludňajšej diskusnej relácie a o úmysle svojho zamestnávateľa vyškrtnúť formát z programovej štruktúry nemala ani potuchy. „Práca v tejto relácii by mi veľmi chýbala, rovnako ako každá relácia, ktorú už neuvádzam,“ priznala Iveta so smútkom v hlase.

„Malachovskej reláciu určite zrušia. Vedenie nie je spokojné s číslami sledovanosti. Ale určite to urobia až po prázdninách,“ prezradil zamestnanec televízie. Jeho slová potvrdil aj hovorca STV Jozef Gogola: „Reláciu Ľudia na Jednotku budeme vysielať minimálne túto sezónu, teda do konca júna. Na jesennej vysielacej štruktúre sa zatiaľ pracuje.“

Malachovská sa po odchode z konkurenčnej Markízy dostala do nepríjemnej situácie. Reláciám, ktoré moderuje, prudko klesá sledovanosť. Nespokojnosť s jej výkonom vyjadrili diváci už pri projekte SuperTelo a ani k popoludňajšej pohodovej 40-minútovke nedokáže prilákať viac ako 100-tisíc záujemcov.

Štyridsaťjedenročná moderátorka s mnohoročnými skúsenosťami musela v poslednom čase prehltnúť viacero horkých slín. Malachovská sa nikdy netajila tým, že reality show a bulvár jej vôbec nesedia. V septembri však uvádzala televízny diétny kurz SuperTelo, ktorý sa radí do kategórie reality show, a ak sa potvrdia zistenia Nového Času, mala by získať aj miesto po Kvete Horváthovej v sobotnej bulvárnej relácii Chilli (keďže Horváthová nadobro odchádza do markizáckeho Balianda).

Malachovskej sa už ponuky nehrnú, preto zrejme bude musieť vziať, čo príde. Veď má na krku aj hypotéku za nadštandardný byt v bratislavskom Ružindole, kde si zadovážila novostavbu s rozlohou asi 120 štvorcových metrov za 13,3 milióna...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu