Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Uvidí kráľovná Alžbeta film Kráľovná?

Kráľovná nechce, aby jej film pripomenul Dianinu smrť. Zobraziť galériu (9)
Kráľovná nechce, aby jej film pripomenul Dianinu smrť.

LONDÝN - V tomto filme ma uvidíte zobrazenú, no mňa v hľadisku neuvidíte.

Tak sa podľa zdrojov z kráľovského paláca britská panovníčka Alžbeta II. vyjadrila o možnosti pozrieť si film Kráľovná, ktorý hovorí o polstoročí jej vládnutia britskému impériu.

Snímku režiséra Stephena Frearsa si zatiaľ nechce pozrieť, hoci film má sedem nominácií na Oscara a desať návrhov na obdobnú britskú cenu BAFTA. Kráľovná pritom nemá nič proti tomuto dielu, zdôrazňujú jej priatelia. Je zvedavá aj na to, ako ju stvárnila o 19 rokov mladšia herečka Helen Mirren (61). Nechce si však pripomínať najťažší týždeň vo svojom živote - tragickú smrť princeznej Diany, ani kritiku, ktorú zožala za to, že sa kvôli tomu nevrátila z vidieka do Londýna, a že nedovolila, aby bola vlajka spustená na pol žrde.

Druhý dôvod kráľovninej nechuti pozrieť si film Kráľovná spočíva v tom, že jej pripadá čudné pozerať si film o sebe samej. Keby si to kráľovná predsa len rozmyslela, k dispozícii má niekoľko malých kín v kráľovských palácoch. „Ona jednoducho nie je žiadny veľký filmový fanúšik,“ prezrádza jej priateľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu