Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Monika Haasová dvojnásobnou mamičkou: Bambuľka je na svete!

Monika Haasová je už dvojnásobnou mamičkou. Zobraziť galériu (6)
Monika Haasová je už dvojnásobnou mamičkou. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Obrovská radosť! Herečka Monika Haasová (37), ktorú Slováci poznajú najmä z rozprávok Bambuľkiné dobrodružstvá, je už dvojnásobnou mamičkou. K synčekovi Nikitovi (3) pribudla dcérka, ktorej dali šťastní rodičia meno Lujza.

Monika Haasová prežíva najšťastnejšie obdobie v živote ženy. Stala sa totiž po druhýkrát mamičkou. S radostnou novinkou sa Bambuľka pochválila svojim priateľom na sociálnej sieti. Dievčatko váži 3500 gramov a meria 50 centimetrov.

Monikina známa sestra Zuzana, ktorá účinkuje napríklad v jojkárskom Paneláku, prezradila o novorodencovi aj čosi navyše. „Vyzerá ako jej otec, keď je nevyspatý. Hurá, hurá,”  napísala na facebooku seriálová Sonička, ktorá má obrovskú radosť z toho, že je opäť tetou.

Príchod Bambuľkinej dcéry na svet potešil aj speváka Mira Jaroša, ktorý s herečkou spolupracuje na novom projekte. „Som rád, že naša zúbková família sa rozrastá. Veselé zúbky 2014 už sú na dosah. Bambuľka má Lujzu a ja radosť. Pozdravujem týmto celú rodinu  a prajem nech sú zdraví a šťastní. Už sa teším, ako ju budeme učiť umývať si prvý zub,” napísal k spoločnej fotografii s tehuľkou interpret.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu