Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Evu Longoriu trápia svadobné šaty

Eva Longoria Zobraziť galériu (21)
Eva Longoria

LOS ANGELES - Americká herečka Eva Longoria prežíva priam predsvadobné muky. Vie síce, za koho sa chce vydať, ale nevie, aké šaty a obrad si má vybrať.

Hviezda seriálu Zúfalé manželky sa 7. júla stane ženou basketbalistu Tonyho Parkera. Doteraz sa však nerozhodla, ako by mal vyzerať svadobný obrad: či by bylo lepšie dodržať tradície jej mexickej rodiny, či sa radšej inšpirovať tradíciami jej nastávajúceho, ktorý je Francúz.

Tým pádom si tiež nevie vybrať medzi svojimi priateľkami Angelou Sánchezovou, ktorá jej navrhla šaty na odovzdávanie cien Emmy v roku 2005, a špičkovou francúzskou návrhárkou Monique Lhuillierovou. Stylista 31-ročnej herečky Robert Verdi pre magazín In Touch uviedol: "Eva sa prikláňa skôr k latinskoamerickej návrhárke, ale na druhej strane Monique je Francúzka ako jej Tony, a ona ich obe dobre pozná."

Svadba sa bude konať vo Francúzsku. Údajne nemá byť drahá ani výstredná. Longoriová na ňu chce pozvať svoje kolegyne a kolegov zo seriálu Zúfalé manželky, zatiaľ čo Parkera zrejme prídu podporiť spoluhráči z tímu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu