Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Müllerova diagnóza: Manicko-depresívna psychóza!

Richard sa zo svojich problémov lieči už zhruba pol roka. Zobraziť galériu (11)
Richard sa zo svojich problémov lieči už zhruba pol roka.

BRATISLAVA – Manicko-depresívna psychóza! Tak údajne znie diagnóza speváka Richarda Müllera (45), ktorý sa pred dvomi dňami náhle rozhodol ukončiť spevácku kariéru.

Jedným z dôvodov je aj to, že sa má podľa všetkého podrobiť hospitalizácii v psychiatrickej liečebni vo Veľkom Záluží. „Richard asi pred pol rokom začal kvôli svojim problémom pravidelne navštevovať vdovu po hercovi Júliusovi Satinskom Vieru Satinskú. Je to jeho dobrá známa a je psychiatrička,“ prezradil spevákov kamarát.

Müller skutočne nie je fit! Svedčí o tom aj jeho nedávny výstup proti členom kapely na jednom z koncertov. Pri skúške sa totiž spevák zamotal do kábla od gitary a v tej chvíli nad sebou stratil kontrolu. „Úplne zošalel. Začal nadávať členom kapely. Vyhlásil, že za to, aby bol na pódiu neporiadok, ich neplatí,“ prezradil Rišov známy. K jeho zhoršujúcemu sa zdravotnému stavu prispelo aj dlhodobé užívanie kokaínu a heroínu. „Je to na ňom vidieť. Stále je podráždený a potom smutný. Veľmi rýchlo strieda nálady,“ tvrdí spevákov známy. Podľa informácií Nového Času Müllera už niekoľkokrát videli, ako chodí na terapie k vdove po hercovi Satinskom do psychiatrickej ambulancie v Onkologickom ústave Sv. Alžbety v Bratislave. „Áno, pána Müllera som tu niekoľkrát videl,“ prezradil človek zo zdravotného personálu.

„Nemôžem vám nič potvrdiť, ani vyvrátiť. Ľudia, ktorí sa ku mne chodia liečiť, mi dôverujú a ja ich v tomto ohľade rešpektujem,“ odmietla viac prezradiť Viera Satinská.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu