Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Rišo, prečo tak riskuješ?

Obľúbenú cigaretku si Rišo neodoprie ani po srdcovom kolapse. Zobraziť galériu (12)
Obľúbenú cigaretku si Rišo neodoprie ani po srdcovom kolapse.

BRATISLAVA - Práca, stres, nadváha! Lajdáctvo a nezodpovednosť k vlastnému zdraviu sa u Richarda Müllera (45) už kruto prejavili, no on hazarduje ďalej!

Po tom, ako ho minulý týždeň zradilo srdce, si naďalej sám škodí. Ešte si zatiaľ nenašiel čas, aby navštívil lekára, stále pracuje s plným nasadením a dokonca si neodoprie ani obľúbenú cigaretku. Rišo, spamätaj sa!

„Akonáhle som vypustil drogy a na dlhé obdobie som prestal aj fajčiť, ani som si to neuvedomil a dvadsaťpäť kíl bolo na mne,“ opisuje spevák kľúčové momenty, keď sa jeho zdravotný stav začal prudko zhoršovať. Po čase sa však vrátil aj k cigaretám a jeho telo začalo štrajkovať. Všetko vyvrcholilo minulý týždeň, keď sa spevákovi na dlhých 5 minút a 47 sekúnd zastavilo srdce. A ako sám priznáva, toto nie je jeho jediná zdravotná komplikácia.

„Mám problém aj s kĺbmi, veď za posledný rok a pol som pribral zhruba štyridsať kíl,“ šokuje hudobník. A hoci si je vedomý, že po tom, ako dostal varovanie v podobe srdcového kolapsu, by sa mal zamyslieť nad svojím životným štýlom, zatiaľ to neurobil. Dokonca si dosiaľ nenašiel čas na to, aby navštívil lekára a neprestal ani fajčiť. A na chudnutie sa zatiaľ ešte len odhodláva...

„Viem, že teraz k tomu nemôžem pristupovať tak ako v minulosti, keď som za mesiac dokázal zhodiť 25 kíl. Chcem schudnúť postupne, aby som telo netrápil. Ide mi o zdravotnú stránku, na tú estetickú sa môžem úplne vykašľať,“ povedal spevák, ktorému najviac prekáža, že sa nemôže venovať ani športom, ktoré v minulosti s radosťou robil: „Tenis aj squash sú problematické.“

A čo je najhoršie, nedopraje telu ani potrebný oddych. Už v týchto dňoch sa pripravuje na galavečer Slávik 2006, kde odspieva dueto s Ivanom Táslerom, s ktorým sa po dvoch rokoch roztržiek konečne udobrili.

Rišo, spamätaj sa. Je najvyšší čas začať zdravo žiť!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu