Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Trapas v Adela Show: Toto sa Banášovej stať nemalo!

Adela Banášová skončila ako zmoknuté kura. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová skončila ako zmoknuté kura.

BRATISLAVA - Nevyšlo to! Adela Banášová (30) dnes nakrúcala ďalší diel svojej šou. Samozrejme, keďže len včera bol Veľkonočný pondelok, moderátorka schytala za vedro vody. Lenže to sa režisérovi vymklo z rúk a tekutina skončila tam, kde nemala!

Takto si to nepredstavovali! Tvorcovia Adela Show chceli ešte dnes nadviazať na veľkonočné sviatky, preto si pre Adelu Banášovú prichystali vedro vody. Keďže moderátorke maskérka dve hodiny upravovala vlasy, studenú sprchu mala schytať len do dolnej časti tela. Ako sme zistili, túto zodpovednú úlohu si vzal na starosť samotný režisér.

„Peter Ňuňéz to vzal do svojich rúk, aby sa niečo nepokazilo,” prezradil nám náš zdroj zo zákulisia. Nakoniec sa to však práve jemu poriadne vymklo z rúk! Spŕška vody smerovala totiž presne do Adelinej tváre. A tiež na jej prácne vytvorený účes. „Toto je zakaždým v televízii, fór jak hovado,” okomentovala oblievačku blondínka. Tá vraj potom celú šou odmoderovala ako zmoknuté kura. Pozrieť si to môžete už dnes večer na Markíze.

 

VIDEO: Oblievačka v Adela Show.



Oblievačka v Adela Show


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu