Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Banášová zahalenej Pociskovej: Ukáž mi tie silikóny!

Banášová chcela vidieť Pociskovej silikóny. Zobraziť galériu (9)
Banášová chcela vidieť Pociskovej silikóny.

BRATISLAVA – Mladá speváčka a herečka Nela Pocisková (20), ktorá nedávno podstúpila plastickú operáciu poprsia, prijala pozvanie do Adela Show. Moderátorka Adela Banášová (30) niekdajšiu víťazku Let´s Dance poriadne vyspovedala. Dámy neobišli ani tému silikónových implantátov, ktoré si Nela počas nakrúcania opäť skrývala.

Silikóny na verejnosti schováva, doma si ich obzerá! Dvadsaťročná speváčka, ktorá sa môže popýšiť víťazstvom v Let´s Dance 4 či v slovenskej Eurovízii 2009, má práce vyše hlavy. A hoci je poriadne vyťažená, svoje telo nezanedbáva. Dôkazom môže byť nedávny chirurgický zásah, po ktorom jej "narástli" prsia. 

Ako v súvislosti s týmto zákrokom tvrdí, urobila to najmä kvôli tomu, aby sa cítila ženskejšie. No zatiaľ zo svojich vnád príliš veľa neodhalila. Práve naopak. Na verejnosti ich neustále schováva. Inak tomu nebolo ani na utorkovom nakrúcaní dnešnej epizódy Adela Show. Mladá kráska prišla odetá v saku a obmotaná šálom. A to už dožralo aj samotnú Banášovú, ktorá do nej začala ihneď vyrývať.

Zaujímalo ju, či Nela mieni teraz svoje prsia stále skrývať. „Ja som posledný človek, čo to potrebuje riešiť. Vždy ich budem skrývať,“ odvetila Pocisková. „Dala som si ich spraviť nie preto, že tam niečo je, ale preto, že tam fakt nič nebolo. Nikto ma nenútil. Bolo to moje slobodné rozhodnutie,“ tvrdila speváčka. Ako ďalej podotkla, doma v súkromí svoje vylepšené prednosti rada obdivuje. „Jasné. Stále sa obzerám. Je to vynikajúci pocit,“ povedala brunetka, ktorú sa snažila Adela počas šou vyzliecť. „Tak ich ukáž,“ vyhŕkla na ňu moderátorka a začala si vyhŕňať tričko. To, či Nela vnady naozaj ukázala, sa dozviete v Adela Show dnes večer na Markíze.

Chcete vedieť, kto oblieka Adelu Banášovú? Kliknite SEM!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu