Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Neohrabaná Heidi Klum: Ani len čaj nevie navariť!

Heidi Klum Zobraziť galériu (11)
Heidi Klum

LONDÝN – Na móle diva, v súkromí nemožná domáca! Hoci Heidi Klum (37) má povesť supermamy na plný úväzok s božskou vizážou, k dokonalosti jej predsa len niečo chýba. Ako sa totiž nedávno priznala, vlastného manžela nedokáže potešiť ani len šálkou dobrého čaju!

Majsterka za sporákom z nej zrejme nebude! To, čo je pre ženy v našich končinách úplnou samozrejmosťou, v kuchyni nemeckej supermodelky akosi neplatí. Jednoduchou záležitosťou, akou je príprava čaju, sa totiž podľa vlastných slov veľmi pýšiť nemôže – nevie to. Bráni sa však svojou zákonnou polovičkou. Jej manžel je vraj ako pravý Angličan v tomto smere mimoriadne náročný!

„Voda preňho nikdy nie je dosť horúca a iba keď má čaj správnu farbu, môžete doň pridať mlieko. Možno, keď budem mať 80, dostanem povolenie urobiť to!“ posťažovala sa Heidi na margo speváka Seala v rozhovore pre magazín Good Housekeeping. A z jej slov je viac ako jasné, že ňou navarený čaj už viackrát poriadne ofrflal!

Aj keď prominentná blondínka pravý anglický čaj zatiaľ pripraviť nedokáže, jej miláčik ju vraj stále považuje za stred svojho vesmíru. Neustále jej totiž dáva pocítiť, že je preňho jediná na svete. O tom, že Seal predstavuje vzorku dokonalého partnera, svedčia aj nasledujúce slová. Podľa nich sa totiž s manželkou vláči po obchodoch a ešte si to aj užíva. „Sme síce rodičmi, ale stále si urobíme pre seba čas aj ako dvojica. Chodíme spolu nakupovať. Deckám to príde ako najnudnejšia vec na svete. My sa však spolu zabávame,“ dodala Heidi s neskrývanou pýchou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu