Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Naspievať hit s finalistami SuperStar sa teraz dá, dá, dá!

Naspievať hit s finalistami SuperStar sa teraz dá, dá, dá! Zobraziť galériu (2)
Naspievať hit s finalistami SuperStar sa teraz dá, dá, dá!

BRATISLAVA - Do zákulisia Česko Slovenskej SuperStar sa nedostanete len tak ľahko. Ešte ťažšie je stretnúť sa osobne s finalistami šou. Teraz však máte mimoriadnu príležitosť preniknúť nielen medzi známe tváre, ale dokonca s nimi aj verejne odprezentovať hitový song Da Da Da! Čo pre to treba spraviť?

Stačí, ak pôjdete na web www.dadada.sk a inšpirujte sa pri tvorbe vlastného videa. Nahrajte 15-sekundový klip s originálnym textom Da Da Da! Povolené je úplne všetko - nápadité slová, kreatívne kostýmy, invenčné pohyby, čokoľvek! To najlepšie zostrihajte a zaveste na spomínaný web.

Vytvorené videá bude hodnotiť porota už 26. apríla! Šesť najlepších tvorcov si s dvanástimi finalistami Česko Slovenskej SuperStar zaspieva hitový song Da Da Da. Všetci dostanú ako darček nadupaný mobil Samsung Star II a tiež T-Mobile mobilný internet bez záväzkov, s ktorým sa dá surfovať až 3x rýchlejšie.

Okrem toho bude každý týždeň ocenených aj 6 videí, ktoré získajú najviac hlasov od fanúšikov. Blízki za vás môžu hlasovať kliknutím na tlačítko „Dá sa“. Odmenou budú vždy 4 lístky na finálové kolá Česko Slovenskej SuperStar.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu