Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Tehotná Mariah vystavila megabrucho: Nahá ako Demi Moore!

V Evinom rúchu si po vzore Demi Moore zapózovala už aj Mariah Carey Zobraziť galériu (6)
V Evinom rúchu si po vzore Demi Moore zapózovala už aj Mariah Carey

LOS ANGELES – Podľahla hollywoodskemu trendu! Odkedy sa Demi Moore vo vysokom štádiu tehotenstva objavila na titulke bez šiat, jej pikantnou pózou sa inšpiruje stále viac prominentných mamičiek. Výnimkou nie je ani Mariah Carey (42) – tehotenské brucho ukázala úplne nahá!

V ničom nezaostáva! Britney Spears, Christina Aguilera, Claudia Schiffer, či Miranda Kerr – to je len zlomok dám zvučných mien, ktoré si svoje tehotenstvo zvečnili v podobe pikantných fotografií. V týchto šľapajách najnovšie kráča už aj americká speváčka Mariah Carey, ktorá pod srdcom nosí hneď dvoch potomkov. Svoje tehotenské krivky obnažila na titulnej strane magazínu Life & Style!

Ako v ostatných prípadoch, ani tentoraz však šteklivý záber nestavia tehotnú krásku do úlohy sexsymbolu. Mariah totiž svojou pózou oslavuje materstvo ako také, pričom prsia si cudne zakrýva nielen rukou, ale aj hustými vlasmi. Stačí sa pozrieť na jej náznak úsmevu – ten je jednoznačným dôkazom, že hudobná diva si svoje obdobie poriadne užíva!

O tom, ako známa štyridsiatnička v zrelom veku vníma svoje postavenie, sa rozhovorila v priloženom interview: „Mám veľkú úctu k všetkým matkám, hlavne k tým, ktoré mali ťažké tehotenstvo alebo sú viacrodičkami. Deň matiek by sme mali mať raz do týždňa!“ A na koho sa jej aktívne bábätka budú vlastne podobať? Predsa na otecka Nicka Cannona!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu