Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Mama Victoria Beckham zúrila: Až jej oči vyliezali z jamôk!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (11)
Victoria Beckham

LOS ANGELES – Vie si udržať disciplínu! Victoria Beckham (36) sa v prítomnosti svojich troch synov určite nenudí. O zábavu sa jej postarali aj počas Davidovho (35) zápasu. Ich vyvádzanie ukončila samotná Victoria – zdvihnutou rukou a hrozivou grimasou!

Ťahali sa za uši! Najmladšiemu Victoriinmu synovi Cruzovi bolo zrejme na štadióne dlho, a tak sa rozhodol spestriť si čas ťahaním najstaršieho brata Brooklyna za uši. Bolestný výkrik svojho najstaršieho potomka bývalá Spice Girl neodignorovala. Práve naopak, synom okamžite dala najavo, že sa majú správať slušne a namiesto naťahovačiek by mali pozornosť sústrediť skôr na ihrisko!

Toto pritom nebol jediný zaujímavý okamih Beckhamovských detí. Divákov si totiž získali aj  nadšeným spevom americkej hymny. Najmä najstarší Brooklyn si tento okamih zjavne užíval, ba dokonca sa nezabudol chytiť za srdce. Victoria sa k svojmu mini zboru nepridala.

Možno práve počas tohto zápasu si Victoria opäť potvrdila pravdivosť slov, ktoré už raz povedala, a síce, že byť matkou „je tá najťažšia vec na svete“. Britka svoje bruško opäť skrývala pod voľným oblečením, ktoré si v poslednom čase tak veľmi obľúbila. David prednedávnom priznal, že s Victoriou ešte pre dcérku nemajú vybraté meno. Originálny nápad však predniesol ich syn Romeo. „Čo keby sa volala Justine Bieber Beckham?“ povedal rodičom oddaný fanúšik tínedžerskej hviezdy. Ako však poznáme Victoriu, tento nápad asi neprejde!
 

Victoria je aj návrhárka, pozrite si jej aktuálnu kolekciu



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu