Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hviezdy sa vyobliekali pre ruského exprezidenta: Ktorá je tá naj?

Katherine Jenkins, Sharon Stone a Milla Jovovich Zobraziť galériu (6)
Katherine Jenkins, Sharon Stone a Milla Jovovich (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Oslavoval vo veľkom štýle! O Rusoch sa vie, že keď príde čas na oslavu, vedia to poriadne roztočiť – a Michail Gorbačov nie je žiadnou výnimkou. Na svoju osemdesiatku pozval hollywoodske esá typu Sharon Stone, Milla Jovovich či Goldie Hawn – a tie sa pre neho vyobliekali naozaj prekrásne!

Hviezdy sa vyobliekali pre
Zobraziť galériu (6)
Sharon Stone: Jej vek ju dobieha!
Hoci postavu má Sharon (53) ešte aj po päťdesiatke naozaj skvelú, jej detailné snímky dosvedčujú, že od sexi tridsiatničky má už poriadne ďaleko. Pigmentové škvrny a vrásky sa nevyhli ani jej, herečka však vie ako presunúť pozornosť inam. Jej saténová róba pastelovej farby jej sadla ako uliata a zvýraznila ešte vždy zachované telo!
Hviezdy sa vyobliekali pre
Zobraziť galériu (6)
Milla Jovovich: Uletené tak akurát!
Modelka a herečka Milla Jovovich (35) je známa svojím svojským vkusom. Tento krát ju však inštinkt nesklamal a v béžovo čiernych šatách vyzerala originálne a nápadito. Nemožno nepochváliť aj mejkap a účes krásky, ktorý vynikajúco doplnil celý model!
Hviezdy sa vyobliekali pre
Zobraziť galériu (6)
Goldie Hawn: Ako na pohreb!
Večne usmiatej Goldie (65) čierna dlhá voľná róba nesadla celkom ideálne. Hoci nevyzerala zle, optimistickejšia farba a zaujímavejší strih by sa jej povahe určite hodili viac. Model mohla ozvláštniť aspoň farebným šálom. V množstve čiernej sa herečkina mladistvá krása tak trochu stráca.
Hviezdy sa vyobliekali pre
Zobraziť galériu (6)
Katherine Jenkins: Prototyp blond sexice!
Speváčka (30) sa zrejme rozhodla darovať ruskému exprezidentovi niečo navyše – a síce pohľad na svoje dokonalé krivky. Jej plné prsia vytlačené až pod bradu museli urobiť radosť naozaj každému mužovi. Katherine jednoducho vie, ako zaujať!
Hviezdy sa vyobliekali pre
Zobraziť galériu (6)
Holly Valance: Asymetrická katastrofa!
Nepravidelné prvky na oblečení vedia byť naozaj pútavým a okrášľujúcim prvkom. V prípade austrálskej speváčky Holly Valance (27) tomu tak nebolo. Pás látky pripomínal odstrihnutú sukňu a ani top šiat umelkyni nesadol naopak. Pôsobil primalým dojmom a namiesto toho, aby jej vnady zvýraznil, ich úplne potlačil a pridal speváčke pekných pár rokov navyše. Nabudúce sa musí Holly posnažiť viac!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu