Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Neuniesla vyhadzov zo SuperStar: 20 minút plaču!

Dorota Dragulová nevedela prestať plakať. Slzy ronila aj jej kamarátka Celeste (vľavo hore). Zobraziť galériu (9)
Dorota Dragulová nevedela prestať plakať. Slzy ronila aj jej kamarátka Celeste (vľavo hore).

PRAHA – Zosypala sa! Semifinalistka druhej série Česko Slovenskej Superstar Dorota Dragulová (15) zvládala svoj koniec v speváckej šou náramne ťažko. Po zaznení diváckeho verdiktu spustila plač, ktorý sa nedal 20 minút zastaviť! Slzy jej tiekli aj v zákulisí - po skončení prenosu.

Dorota Dragulová na včerajší večer tak ľahko nezabudne. Televízni diváci totiž svojimi hlasmi rozhodli, že sa musí rozlúčiť so speváckou šou. Napätie, únava a vyčerpanosť sa na psychike mladého dievčaťa značne podpísali. Po zaznení krutého verdiktu nedokázala ovládať svoje emócie a spustila plač, ktorý nevedela potlačiť.

Mladá tmavovláska bola z vyhodenia taká vykoľajená, že ťažko hľadala počas priameho prenosu správne slová, ktorými by vyjadrila svoje pocity. Vyhadzov zrejme nečakala, pretože jej meno z úst porotcov nezaznelo. „Som veľmi rada, že som nebola ich tip na vypadnutie. To ma potešilo najviac,“ poznamenala so zaslzenými očami Dorota.

Speváčka pôsobila na pódiu stratene a hľadala oporu. Tou jej bola kamarátka Celeste Buckingham, ktorá taktiež ronila krokodílie slzy. Aj keď to nebýva zvykom, prišla sa s Dorotou rozlúčiť priamo na pódium. Dragulová sa netajila tým, že jej súťaž a noví kamaráti budú veľmi chýbať. Napokon, po celý čas to dávala najavo. Potoky sĺz sa jej nedarilo zastaviť ani po skončení prenosu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu