Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Banášová v rozpakoch: Polnišová mi vynadala!

Petra Polnišová a Adela Banášová si domov odniesli ocenenie. Zobraziť galériu (6)
Petra Polnišová a Adela Banášová si domov odniesli ocenenie.

BRATISLAVA – Ťažko hľadala správne slová! Sošku OTO si tento rok opäť odniesla domov aj moderátorka Adela Banášová (30). Okrem prekvapenia z ceny však zažila tiež šok, keď jej vynadala dobrá kamarátka Petra Polnišová (34).

Vzala si ju do parády! Nebýva zvykom, aby ostrieľanej moderátorke Adele Banášovej došli slová. Keď však v diváckej ankete OTO 2010 získala ocenenie Moderátor zábavných programov, nevedela, čo povedať. Iniciatívu vzala do vlastných rúk jej kamarátka Petra Polnišová. Tá vo svojej reči ďakovala ľuďom aj za Adelu. Blondínku toto gesto poriadne zahanbilo!

„Bola som úplne zmätená a v hlave som nemala žiadnu koncepciu. Bola som presvedčená, že to nedostanem,“ vysvetlila dôvod svojich popletených reakcií Adela. Moderátorka sa totiž pri preberaní ocenenia zabudla poďakovať svojim priaznivcom a blízkym.

Zachrániť to chcela Petra Polnišová, keď ich vo svojej ďakovnej reči spomenula. Síce povedala, že ju o to požiadala Adela, tá nám však prezradila, že herečka sa pre toto gesto rozhodla sama od seba. „Ja som ju o to neprosila. Ona mi potom aj vynadala,“ prezradila nám Adela. Petra blondínku sfúkla za to, že zatiaľ čo nezabudla poďakovať jej otcovi, nespomenula si na svoju vlastnú mamu.

Táto udalosť však našťastie priateľstvo medzi herečkou a moderátorkou nenaštrbila. Obe dámy sa na následnej párty zabávali spoločne. A sme presvedčení, že ich rodičom postačí, ak sa im poďakujú osobne.

Chcete vedieť, ako to na párty po OTO-vi vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.

Ste zvedaví ako účes& prominentných dám zhodnotil odborník? Čítajte TU.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Adelou Banášovou.



Adela_OTO


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu