Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezdy Markízy v šoku: Dostali televízny zákaz!

Na minuloročnom odovzdávaní cien nechýbali ani Zlatica Puškárová, Martina Šimkovičová a Marianna Ďurianová. Zobraziť galériu (6)
Na minuloročnom odovzdávaní cien nechýbali ani Zlatica Puškárová, Martina Šimkovičová a Marianna Ďurianová.

BRATISLAVA – Známe tváre televízie Markíza sa už dlhé roky tešia obrovskej diváckej priazni. Svedčí o tom aj fakt, že pravidelne získavajú ocenenia v ankete OTO. Najnovšie ale všetko nasvedčuje tomu, že 12. ročník galavečera prebehne bez nich. Zistili sme, že vedenie v Záhorskej Bystrici sa rozhodlo podujatie bojkotovať. Dôvodom sú nezhody s organizátormi akcie.

Toto nečakali! Tváre markizáckeho spravodajstva zostali počas uplynulého týždňa poriadne zaskočené. Na jednej z porád sa dozvedeli nepríjemnú novinku. Kompetentní im oznámili, že ich televízia sa nezúčastní nadchádzajúceho ročníka ankety OTO. Znamená to, že nikto z nich na odovzdávanie sošiek nepríde. Rovnako tak ani žiadna ďalšia známa tvár spájaná s Markízou. Podľa našich zistení sú príčinou tohto zásadného rozhodnutia nezhody medzi vedením v Záhorskej Bystrici a organizátorom súťaže.

Keďže anketa odráža úspešnosť televízie a jej jednotlivých osobností u divákov, každá známa tvár sa rada pýši nablýskanou soškou. Tentokrát si ju ale nikto z Markízy neprevezme. V súvislosti s touto témou sme oslovili moderátorku Zlaticu Puškárovú, ktorá sa úspechom v diváckej ankete stretáva pravidelne. Tá sa však nechcela vo vzniknutom probléme vŕtať.  „Detaily neviem, takže sa nemôžem k tomu vyjadriť. Obráťte sa na našu hovorkyňu,“ poznamenala päťnásobná držiteľka ocenenia. Našu informáciu o spomínanom nariadení tým však nepoprela. 

Otázne je, ako danú situáciu vyriešia organizátori podujatia. Kvôli zachovaniu objektivity zrejme nominujú aj tváre zo Záhorskej Bystrice. No keďže sa Markizáci nezúčastnia priameho prenosu, bude náročné vykorčuľovať z toho všetkého. Do úvahy však prichádza aj možnosť, že tvorcovia zvolia rovnaký postup ako v roku 2003, kedy v Záhorskej Bystrici tiež bojkotovali podujatie. Sošky sa vtedy rozdali medzi tváre televízií Joj a STV. Dôvodom neúčasti Markízy bolo, že sa galavečer vysielal na konkurenčnej Jojke, nie na kanáli verejnoprávnej televízie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu