Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Problémový Charlie Sheen sa neudržal: Urazil producenta... A vykopli ho!

Hviezda seriálu Charlie Sheen Zobraziť galériu (6)
Hviezda seriálu Charlie Sheen

LOS ANGELES - Nakrúcanie populárneho komediálneho seriálu Dva a pol chlapa (2003) sa pre túto sezónu skončilo. Pritom len nedávno tvorcovia potvrdili, že 28. februára sa začne pred kamerami odvíjať nová séria. Hlavný herec Charlie Sheen však verejne urazil producenta. A to mu už televízna spoločnosť CBS tolerovať nemieni!

Televízna spoločnosť nemieni pokračovať v nakrúcaní sitcomu Dva a pol chlapa. Pre tento krok sa kompetentní rozhodli po tom, ako sa Charlie Sheen vo štvrtkovej rozhlasovej Alex Jones Show pustil do producenta Chucka Lorrea. Po celý čas ho nazýval Chaim Levine (Lorreovo pôvodné meno je Charles Michael Levine).

Štyridsaťpäťročný rodák z New Yorku pritom vo svojich slovných útokoch neobišiel ani organizáciu Anonymní alkoholici, scientológiu a médiá. Lorreovi uštedril niekoľko antisemitských poznámok a nazýval ho šarlatánom či hlúpym malým mužom. "Strávil som, tuším, takmer celé uplynulé desaťročie tým, že som bez námahy a zázračne premieňal plechovku na čisté zlato. A vďaka, ktorú za to dostanem, je, že sa tento šarlatán rozhodne nerobiť si svoju prácu, ktorou je písať," skonštatoval Sheen, ktorý po oznámení o zrušení nakrúcania na Lorrea zaútočil znovu prostredníctvom webovej stránky TMZ.com, ktorej poslal otvorený list.

"Raz mu vrátim útok a tento malý kontaminovaný červ už nezadrží moju silu a nezadrží pravdu. Vyzývam mojich krásnych verných fanúšikov, ktorí sledovali túto šou takmer desaťročie, aby kráčali po mojom boku k spravodlivosti, aby sme napravili túto krivdu. Pamätajte, sú to moji ľudia, nie vaši. A budeme pokračovať spoločne," napísal Sheen. Pritom on sám priznal, že pred rozhovorom v rádiu dostal upozornenie v štýle: Ak "zaútočíš" na vedenie, seriál zrušíme.

Sitcom americkej televízie CBS sa nenakrúcal od 28. januára, kedy Sheen nastúpil na liečenie. Len deň predtým ho hospitalizovali v Los Angeles pre údajné bolesti brucha. Hercov hovorca to pripísal dlhoročným problémom s brušnou herniou, podľa susedov sa ale v hercovom dome divoko "žúrovalo" asi 36 hodín a spoločnosť mu robilo minimálne päť žien. Herec pred časom povedal, že sa na pľac vráti najneskôr 1. marca, pretože má podpísanú zmluvu na dva roky. Portál TMZ.com však nedávno priniesol informáciu, že Sheen nemá v zmluve s tvorcami sitcomu klauzulu, na základe ktorej by ho mohli vyhodiť pre nevhodné správanie.

Štyridsaťpäťročný herec v seriáli Dva a pol chlapa stvárňuje postavu slobodného štyridsiatnika Charlieho, ktorý sa živí ako tvorca reklamných zvučiek. Za svoj výkon získal štyri nominácie na cenu Emmy a dve na Zlatý glóbus. Herec, ktorý je známy aj z filmov Čata (1986), Wall Street (1987), Mladé pušky (1988) či Horúce strely (1991) a jeho pokračovania, berie za jednu časť Dva a pol chlapa honorár 1,25 milióna dolárov. Do zrušenia nakrúcania bol teda najlepšie plateným seriálovým hercom na svete. Navyše, televízna spoločnosť mu vždy vychádzala v ústrety a nakrúcanie prispôsobovala jeho pobytom v liečebni. Teraz už pohár trpezlivosti pretiekol....

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu