Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ľubomír Karásek mieri do TA3

S Ľubomírom Karáskom počítajú v zákulisí televízie TA3.
S Ľubomírom Karáskom počítajú v zákulisí televízie TA3.

BRATISLAVA - Bývalá moderátorská star Markízy Ľubomír Karásek (46) sa chystá do spravodajskej televízie TA3! Po ťažkej dopravnej nehode a neustále odkladanom návrate na televíznu obrazovku Markízy tak po roku a pol vymení moderátorskú stoličku za flek v zákulisí. Podľa informácií Nového Času by mal bývalý moderátor zasadnúť do kresla šéfproducenta spravodajstva televízie TA3.

„Pán Karásek sa osobne stretol s pánom generálnym riaditeľom a spoločne diskutovali o možnej spolupráci,“ nepriamo potvrdil informáciu o chystanom nástupe markizáckeho exmoderátora do spravodajskej televízie PR manažér TA3 Ivan Podolský. Karásek by mal na novom mieste pôsobiť ako šéfproducent spravodajstva, ktorý bude kontrolovať a zodpovedať za všetky spravodajské príspevky.

Po ťažkej dopravnej nehode spred štrnástich mesiacov, keď Karásek len o vlások unikol smrti, sa tak naplno vráti do televízneho kolotoča u konkurencie. „Do toho, s kým sa stretávam a kam chodím, vám nič nie je. Dajte mi pokoj,“ vyhlásil nekompromisne bývalý moderátorský partner Marianny Boučkovej-Ďurianovej v televíznych novinách a položil telefón.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu