Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Krajcerov kráľovský plat: 300-tisíc Sk mesačne

Daniel Krajcer Zobraziť galériu (7)
Daniel Krajcer

Ich vábeniu zrejme podľahol aj nekompromisný a tvrdý markizácky exmoderátor Daniel Krajcer (36), ktorý prijal lákavú ponuku konkurenčnej TV JOJ. Hoci verejne nikdy nepriznal, akú sumu za prestup zinkasoval, a nezverejnil ani výšku svojho budúceho príjmu, podľa výpočtov Nového Času mu už čoskoro bude na účet pribúdať každý mesiac slušná kôpka peňazí. O koľko si Krajcer prilepší?

Za uvádzanie jednej časti novej jojkárskej politickej talkshow, ktorej tvárou sa Krajcer stane od septembra, by mohol zarobiť asi 35-tisíc korún, čo by mu mesačne vynieslo 140-tisíc. Podľa zistení Nového Času mu za reláciu Sito a prácu v spravodajstve platila Markíza asi 120-tisíc korún.

Krajcer nastúpi na nové pracovisko v polovici septembra a okrem moderátorského fleku získa aj miesto v užšom vedení televízie. No a práve manažérsky post mu môže výrazne vylepšiť mesačný príjem - hoci aj o 70-tisíc korún. K tejto pozícii prislúcha i osobný automobil, kancelária, služobný telefón a, samozrejme, asistentka. Ak sa Danielovi Krajcerovi bude vo vedení dariť, odmena v podobe bonusov ho neminie. Tie mu môže televízia vyplácať mesačne, kvartálne, polročne či jedenkrát za rok. „Presná náplň práce pána Krajcera zatiaľ nie je stanovená,“ povedal hovorca Jojky Ľudovít Tóth. Krajcerova minimálna odmena by však nemala byť nižšia ako 90-tisíc korún mesačne. Summa summarum, 300-tisíc korún.

„Nepopieram, že ponuka z Jojky nebola lukratívna, ale pri mojom rozhodovaní o odchode z Markízy určite nezohrala výraznejšiu rolu,“ bránila sa televízna hviezda podozreniam z mamonárstva. Okrem tohto výhodného biznisu si Jojka nezaviazala Krajcera zmluvou na niekoľko rokov vopred. „Naša televízia netlačila na pána Krajcera, aby sa nám upísal a ani on nemal požiadavku na zmluvnú garanciu dlhodobého pracovného vzťahu,“ zdôraznil Tóth. Znamená to, že Krajcer dostane zmluvu na jeden rok s tým, že ak jeho relácia nebude dosahovať požadovanú sledovanosť, príde nielen o bonusy, ale jeho program stiahnu z obrazovky a do vypršania dohody sa nebude môcť objavovať na obrazovkách konkurenčných televízií.

KRAJCEROV MESAČNÝ PRÍJEM
Moderovanie talkshow - 140 000 Sk
Manažovanie TV JOJ - 70 000 Sk
Mesačný bonus - 90 000 Sk
SPOLU: - 300 000 Sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu