Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Účet za svadbu spolumajiteľa Penty: 5 miliónov Sk

Sobáš miliardára Haščáka a právničky Trebišovskej vraj vyšiel na päť miliónov korún. Zobraziť galériu (2)
Sobáš miliardára Haščáka a právničky Trebišovskej vraj vyšiel na päť miliónov korún.

POPRAD - Víkendovou svadbou číslo jeden na Slovensku bol bezpochyby megasobáš finančného žraloka z Penty Jaroslava Haščáka (36). Po osemročnom vzťahu s právničkou z jeho firmy Valériou Trebišovskou si povedali manželské „áno“ v rímskokatolíckom kostole v popradskej miestnej časti Spišská Sobota. A na najdôležitejšom dni ich spoločného života veru nešetrili. Podľa zistení Nového Času sa účet za svadbu priblížil sume päť miliónov korún.

Honosné šaty, drahé vína či prominentní účinkujúci. To všetko stojí riadny balík peňazí. Pre miliardára to však podľa všetkého nie je žiaden problém. Na najkrajší deň vo svojom živote Jaros lav Haščák údajne minul približne päť milió nov. Len nevestine hodvábne šaty, ktoré si vraj bola sama vybrať a kúpiť v talianskom Miláne, stáli údajne 100-tisíc korún. Svadobná večera vyšla približne na milión, značkové vína z celého sveta a ostatný alkohol takmer polmilióna, ubytovanie pre hostí v troch hoteloch v Tatranskej Lomnici 600-tisíc korún. To je však len zlomok výdavkov, ktoré sprevádzali miliardára Haščáka na konci jeho staromládeneckých čias.

„Bola to krásna svadba a dôstojný prvý krok do ich spoločného života,“ poznamenal jeden z hostí, ktorých bolo na svadbe pozvaných približne štyristo a vozilo ich dvadsať limuzín so šoférmi. Medzi pozvanými sa objavili aj exminister hospodárstva Jirko Malchárek, bývalý šéf Slovenského rozhlasu Jaroslav Rezník či niekdajší šéf Štátnej tajnej bezpečnosti Alojz Lorenc.

„Dobre sa tam všetci zabávajú,“ stroho zhodnotila zábavu v Grand hoteli Praha v Tatranskej Lomnici jeho zamestnankyňa. Krásny svadobný deň už Haščákovcom mohol pokaziť len dážď. No keďže sa vraví, že dážď pri svadobnom obrade znamená šťastie, možno päť miliónov vynaložených na svadbu miliardár rýchlo zarobí späť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu