Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Eric Clapton dostal list od mŕtveho synčeka s odkazom: Ocko, ľúbim ťa

Eric Clapton
Eric Clapton

LONDÝN - Britský gitarový mág Eric Clapton prežil pred 15 rokmi citový šok. Pár dní po smrti svojho štvorročného synčeka Conora dostal od neho list s vyznaním lásky. Malý Conor napísal „Ľúbim ťa“ na kus papiera a poslal ho otcovi len pár dní pred tým, ako vypadol z okna.

V americkom televíznom programe Entertainment Tonight to prezradila Conorova matka Lory Del Sant, ktorej v osudnom roku 1991 patr il byt v centre newyorského Manhattanu. „Chlapček sa pokúšal písať a povedal mi, že by chcel ockovi niečo napísať, ale nevedel čo. No tak mu napíš, že ho máš rád,“ poradila mu Lory. Odkaz na papieri poslali do Londýna, kde vtedy hudobník žil. List však dorazil až po pohrebe. „Clapton otvoril poštu a bol to list od Conora. Na tú chvíľu nikdy nezabudnem,“ spomína jeho bývalá priateľka Lory Del Sant.

Vzťah bývalej talianskej televíznej moderátorky a slávneho speváka sa po tragédii rozpadol. Z Claptona sa stal samotár, ktorý sníva o tom, že bude pochovaný vedľa mŕtveho synčeka. Svoj smútok pretavil do balady Tears in Heaven (v preklade Slzy v nebi), ktorá sa stala jeho najslávnejšou piesňou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu