Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Doma s Markízou končí. Čo bude s tvárami relácie?

Plavovláske Jane Hospodárovej zostalo aspoň Teleráno. Zobraziť galériu (4)
Plavovláske Jane Hospodárovej zostalo aspoň Teleráno.

BRATISLAVA - Markíza chystá poriadne moderátorské čistky! Od 1. júla ruší reláciu Doma s Markízou a jej hviezdy zostanú bez práce! Ján Dubnička (29) a Kveta Horváthová (29) sa musia s televíznou obrazovkou zrejme nadobro rozlúčiť. Pripravované relácie mieni totiž Markíza okoreniť novými tvárami. Do moderátorského kresla relácie Skutočné osudy dokonca lanári i Silviu Horváthovú (24), exmilenku Vila Rozborila (38), nad ktorou ešte pred tromi rokmi ohŕňala nos.

Relácia Doma s Markízou nesplnila očakávania sledovanosti a preto od júla končí. Dubnička a Horváthová tak zmiznú z obrazovky, keďže Markíza pre nich nemá pripravenú žiadnu inú reláciu. „To však neznamená, že do budúcnosti s nimi nerátame,“ prízvukuje Semjanová. Čím sa budú živiť nepotrební moderátori dovtedy? „Markíza mi neponúkla nič nové, preto sa budem venovať práci v rádiu a vlastnej agentúre,“ netají plány Dubnička.

Z tvárí Doma s Markízou, ktoré sú na odstrel, si svoje teplé miestečko na obrazovke udrží len milovníčka prírody a zvierat Jana Hospodárová. Tá bude aj naďalej moderovať Teleráno. Vyjadrenie televíznej stálice Kvety Horváthovej sa nám do uzávierky novín získať nepodarilo. Kým na jednej strane sa Markíza zbavuje svojich starých tvárí, na druhej už kupuje nové.

Chuť mala aj na modelku Silviu Horváthovú, s ktorou rokovala túto stredu. Odfarbenej plavovláske ponúkla flek v novej nočnej relácii Skutočné osudy zameranej na numerológiu a astrológiu. Atraktívna kráska však dala Markíze košom a zostala verná STV, kde pracuje ako moderátorka Blesku. „Finančne mi síce Markíza ponúkla viac, no formát relácie mi nevyhovuje,“ vysvetlila Silvia svoju neochotu vstúpiť na markizácke nebo. A to aj napriek tomu, že pred tromi rokmi sa sympatická Michalovčanka sama chcela pretlačiť do Markízy vďaka frajerovi Vilovi Rozborilovi. Avšak v tom čase pre svoj východniarsky prízvuk neuspela...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu