Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Moderátorka Tina zaútočila na porotu SuperStar!

Tina nemá rovnaké názory ako porota. Zobraziť galériu (6)
Tina nemá rovnaké názory ako porota.

BRATISLAVA – Nesadli jej?! Martinu Csillaghovú alias Tinu (26) uvidíme na jar ako moderátorku priamych prenosov Česko Slovenskej SuperStar 2. Už na kastingoch však zistila, že nie vždy sa dokáže stotožniť s hodnotením poroty!

Zaskočili ju! Tina už má za sebou kastingy do Česko Slovenskej SuperStar 2. Nová moderátorka však v sebe profesiu speváčky nezaprie. Aj ona totiž svojim skúseným uchom rozozná, kto vie spievať a kto nie.

Zaujímavé však je, že jej názory sa rozchádzajú s tými, ktoré vyslovia porotcovia Paľo Habera, Helena Zeťová, Patrik Rytmus Vrbovský a Gabriela Osvaldová. „Neviem, či môžem, ale ja to poviem. Niekedy nie úplne súhlasím s porotou. Ja by som možno posunula ďalej trochu viac ľudí,“ povedala Tina pre markizácky Reflex.

Oslovili sme ju teda s otázkou, či je podľa nej štvorica odborníkov v tomto novom zložení príliš tvrdá a ostrá. „Hľadajú tých najlepších spevákov, takže musia byť prísnejší, keďže konkurencia je tento rok naozaj veľká,“ zmiernila moderátorka s odstupom času svoje slová.

Otázka však je, či dokáže svoje emócie udržať na uzde neskôr - počas priamych prenosov. Myslíte si, že môžeme očakávať konflikt Tiny s porotou? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu