Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Fotomodelka Marcela (27) má aj po troch operáciách asymetrické prsia

Marcela mala v prsiach po prvej operácii tento implantát.
Marcela mala v prsiach po prvej operácii tento implantát.

ZVOLEN - Aj po tretej plastickej operácii má jeden prsník väčší ako druhý. Zvolenčanka Marcela Randisová (27) je nešťastná. Veď práve táto asymetria, za ktorú podľa nej nesie vinu plastický chirurg, jej môže ohroziť kariéru. Marcela pracuje ako fotomodelka. Mladá žena čakala, že jej plastika zmení pozitívne život. Opak je však pravdou. Prišla nielen o viac ako 80-tisíc korún, ale trpí aj veľkou traumou.

„K plastickej operácii som sa rozhodla nielen z profesného dôvodu, ale aj zo súkromného. Vždy som chcela mať väčšie prsia, ako som mala. Teraz to ľutujem,“ hovorí nostalgicky Marcela, ktorá túžila niekoľko rokov dať si zväčšiť svoje dvojky. „Rozhodla som sa, že si zákrok nechám spraviť v Medicínskom centre NovaMed v Banskej Bystrici. V minulosti mi tam už operovali nos a bola som spokojná,“ vysvetľuje mladá fotomodelka. Vybrala si chirurga, ktorý má na Slovensku dobré meno a ročne urobí viac ako sto podobných zákrokov.

„Hneď po prvej operácii som bola nespokojná, lebo prsia boli rozdielne. Chirurg povedal, že mi tam dá väčší implantát. Nevyšlo to však ani druhýkrát a dokonca ani po tretej oprave, ktorú som absolvovala vlani v novembri. Prsia mám väčšie, ale sú asymetrické Spomínaný chirurg mi povedal, že sú v poriadku, a keď som mu oponovala, vyhodil ma zo svojej ordinácie,“ dodáva Marcela. Uznávaný plastický chirurg, ktorý nechcel byť menovaný, k celej situácii povedal: „Priznávam, že je tam mierna asymetria. Avšak pre túto pacientku som urobil toľko, ako pre nikoho iného. Predsa prsia sú len živý organizmus a k malej odchýlke môže prísť. Chyba sa teda môže stať, ale ja som ju po prvom zákroku po sebe opravil. Podľa mňa je všetko v poriadku,“ dodal. Marcela zaplatila za prvý zákrok 60-tisíc korún. Dva opravné už neplatila, ale vyšetrenia k nim ju stáli ďalších 20-tisíc.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu