Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šmajda šokuje: Toto povedal o svojej sexuálnej orientácii!

Miro Šmajda Zobraziť galériu (6)
Miro Šmajda

BRATISLAVA – Ten sa ale nezdá! Hoci bol strieborný finalista Česko Slovenskej SuperStar Miroslav Šmajda (22) neustále obklopený ženami, mnohí ho i napriek tomu podozrievali, že svoju pravú orientáciu zakrýva. My sme sa ho preto na rovinu spýtali, či je naozaj homosexuál a čo na tieto reči hovorí. Jeho odpovede nás zaskočili.

Odkryl tajomstvo?! Mladý spevák Miroslav Šmajda svoje fanúšičky neustále dráždi rockersko-anjelským výzorom. Mnohé slečny však teraz budú zrejme šokované. Blondiak totiž nepoprel špekulácie o svojej homosexuálnej orientácii!

Na otázku, čo hovorí na to, že ho mnohí  tak vnímajú, odvetil tichým hlasom: „Že by? Ja neviem. Možno na tom niečo pravdy bude.“ Vo svojej odpovedi ani slovíčkom nepoprel, že by išlo o fámy. Dokonca ani nenaznačil, že sú takéto reči nepravdivé. Keďže nás jeho reakcia prekvapila, tak sme sa ho na rovinu spýtali, či je gay. „Aj keby som bol na radiátory orientovaný, je to moja vec. Nech si myslí, kto chce, čo chce,“ odvetil Šmajda. Rýchlo však dodal: „Zatiaľ sa otáčam za babami.“

Zdá sa, že Miro nechce stratiť ženských, ani mužských fanúšikov, a preto necháva otázku svojej sexuálnej orientácie otvorenú. Isté však je, že priateľku momentálne nemá. „Stále čakám na tú pravú. Doteraz to bolo také striedavé, raz slnečno, raz oblačno. Ale sex som mal naposledy pred menej ako pol rokom,“ tvrdí Šmajda. Vyzerá to teda tak, že milostné radovánky si užíva aj bez toho, aby oficiálne priznal, že s niekým tvorí pár.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu