Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Madonna: Náš vzťah máme pod kontrolou

Madonna so svojím manželom Guyom Ritchiem. Zobraziť galériu (15)
Madonna so svojím manželom Guyom Ritchiem.

LONDÝN - Manželstvo je v problémoch. Madonna sa vracia do USA. Hľadá radu u rabínov. Prečo na odovzdávaní cien Brits Awards nepoďakovala manželovi? Stovky podobných titulkov vzbudzujú v týchto dňoch podozrenie, že vzťah Madonny a Guya Ritchieho nie je idylický.

Čo sa vlastne deje v manželstve 47-ročnej megahviezdy a o desať rokov mladšieho režiséra, s ktorým vychováva dve deti? Speváčka síce nepopiera, že medzi nimi dochádza aj k „výmene názorov“, no všetko je vraj v poriadku. „Guy nie je domácky založený, a ani ja nie som typická žena,“ priznáva denníku The Sun.

„Manželstvo máme pod kontrolou. Nie je ľahké mať kariéru i deti, žiť s niekým, kto má rovnako pevnú vôľu a je rovnako ambiciózny,“ vysvetľuje Madonna. Celý svet však počul, že „Madge“ pred pár dňami v prejave pri preberaní ceny Najlepšia svetová speváčka ďakovala všetkým, iba manželovi nie. Medzi ňou a Guyom vládla vraj po celý večer taká napätá atmosféra, že by sa dala krájať. Navyše, Guy vraj na túto akciu nechcel ísť. K údajnej kríze sa už vyjadril aj Madonnin kamarát Elton John, ktorý je už tri mesiace v manželstve s Davidom Furnishom. Prostredníctvom Davida Elton Madonne odkázal, že Madonna i Guy sa musia sústrediť na svoje kariéry, v opačnom prípade ich vzťah stroskotá.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu