Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nechutné: Bábätko točila vo vzduchu ako handru!

Žena dieťa hojdá vo vzduchu. Zobraziť galériu (10)
Žena dieťa hojdá vo vzduchu.

RUSKO – Neuveriteľné! Až z toho mráz behá po chrbte. Tak takéto reakcie odznievajú po zhliadnutí videa, na ktorom žena hompáľa nahé bábätko vo vzduchu, preklápa ho zo strany na stranu a ruky i nohy mu hrozivo vytáča. Je to vôbec možné?

Žena z videa je na internete predstavovaná ako Lena Fokina z Ruska. Podľa niektorých ľudí, ktorí na šokujúce video reagujú, vykonáva na dieťati jogínske cvičenia – takzvanú „baby jogu“. Nebezpečné premety, hompáľanie malého ľudského tvora dolu hlavou či vykrúcanie ručičiek i nôh sa však len s námahou dajú pochopiť ako zdraviu prospešné. Jeden z tých, ktorí konanie ženy obhajuje, sa vyjadril: „Účelom toho bolo, aby dieťa zosilnelo, zmúdrelo a aby sa uvoľnilo.“

Je však otázne, nakoľko je video autentické. Mnohí spochybňujú možnosť, že ide o skutočné bábätko a nazdávajú sa, že je to len bábika. „Takéto maličké dieťa by v tejto situácii určite plakalo,“ uviedli viacerí. Napriek tomu sa nájdu aj takí, ktorí upozorňujú na pohyby rúk aj nôh počas celého videa, nielen na začiatku či na konci. Rovnako spomínajú aj videá z minulosti, na ktorých sú živé bábätká rozoznateľné lepšie.

baby jogin


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu