Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Týždeň českých trhákov v Autokine!

Autokino Zlaté Piesky
Autokino Zlaté Piesky

Autokino Zlaté piesky, ako jediné Autokino v Bratislave, aj v letnom mesiaci August prináša svojim fanúšikom filmový zážitok pod holým nebom a to celkom ZADARMO. Diváci a nadšenci autokina sa stretávajú už vyše 15 týždňov na parkovisku Shopping Palace Zlaté piesky. Každý utorok, štvrtok a sobotu, vždy o 21:30 hod. zaparkujú pred plátnom a naladia si rádio na frekvenciu 91,0 FM.

Vďaka širokému a pestrému výberu filmov a rozprávok, si naozaj každý divák Autokina Zlaté piesky nájde ten svoj žáner, pri ktorom si oddýchne a vychutná jedinečný zážitok v pohodlí svojho auta.

Máme tu už štvrtý premietací mesiac, do ktorého Autokino tentokrát zaradilo špeciálny „Český týždeň“ - týždeň nabitý filmovými trhákmi z českej produkcie. Predstavia sa tu známi herci ako Jiří Macháček, Emília Vášáryová, Roman Luknár, Marián Labuda st., Bolek Polívka či jeho dcéra Anna Polívková.

Utorok 17.8. sa vám vo filme „Nestyda“ predstaví herec Jiří Macháček v úlohe populárneho moderátora televíznej predpovede počasia a životne vyrovnaného človeka. Oskar v strachu, že mu život uteká pomedzi prsty bez poznania skutočnej lásky, opustí svoju ženu a opitý slobodou sa vydá na divokú jazdu plnú bláznivých situácií.

Štvrtok 19.8. vás zabavia skvelí komici Marián Labuda st. (Roman) a Bolek Polívka (Stano) v nezameniteľnej komédii z rómskeho sveta „ROMing“. Roman v minulosti sľúbil svojmu kamarátovi, že sa ich deti v dospelosti zoberú. Roman so synom Jurom sa teda po dlhých rokoch vydajú na cestu za neznámou nevestou. Celej výprave velí Romanov kamarát Stano s nespútanou dušou večného tuláka a dobrodruha, ktorý cestu zmení na nepretržitý sled bláznivých a komických situácií.

Český týždeň uzavrie v sobotu 21.8. najúspešnejší český film roku 2006, plný humoru a jemnej irónie, „Účastníci zájezdu“. Na dovolenku autobusom k Jadranu vyráža náhodná skupinka cestujúcich. Behom cesty a pobytu pri mori čaká na všetkých množstvo komických, ale aj absurdných situácií, priateľstvá, prekvapivé stretnutia, letné milostné vzplanutia a aj divoké prázdninové vášne.

 

Tak neváhajte a vezmite celú svoju rodinku do Autokina Zlaté piesky na „Český týždeň“ a doprajte si jedinečný zážitok pod holým nebom. Viac informácií o programe autokina nájdete na stránke www.autokinozlatepiesky.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu