Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z Facebooku sa dozvedela, že jej muž sa oženil!

John s Amandou
John s Amandou

CLEVELAND - Žena pochádzajúca z okolia Clevelandu pomocou Facebooku zistila, že jej muž sa opäť oženil a to bez toho, že by sa s ňou predtým rozviedol. Na profilovej stránke jeho novej manželky totiž našla asi 200 fotografií z ich svadby, ktoré boli verejne prístupné.

"Poviem vám pravdu, bola som v šoku," uviedla po zistení prekvapivých skutočností Lynn France. Žena pracujúca ako terapeutka vo Westlake pri Clevelande svojho muža z nevery podozrievala už dlhší čas. Muž jej napríklad tvrdil, že ide na služobnú cestu do Číny, no doma našla jeho cestovný pas.

Raz zabudol na počítači vypnúť internetový prehliadač a France tak zistila, že jej muž si rezervoval ubytovanie v hoteli mimo cieľa služobnej cesty, navyše izba bola rezervovaná aj na meno istej ženy. Jasné dôkazy však našla až na Facebooku. Štyridsaťjedenročná žena sa odhodlala jeho novej žene napísať.

"Ahoj, som jeho manželka. Mám s ním dieťa," napísala jej France. Jej manžel John po odhalení sobáš nepopieral a priznal, že sa s ňou oženil. Omnoho prekvapujúcejšie však bolo jeho tvrdenie, že s Lynn nikdy neboli manželia, pretože svadba bola anulovaná. V utorok o tom Lynn informoval manželov právnik Gary Williams, podľa ktorého bolo manželstvo "od začiatku neplatné". Lynn a John France sa vzali v júli 2005 v Taliansku. Svadbu im zorganizovala spoločnosť Regency San Marino.

Na webovej stránke tejto spoločnosti je stále fotografia Lynn v svadobných šatách. "Ak by to bola pravda, potom by John klamal aj IRS (Federálny daňový úrad, pozn.), poisťovniam a bankám," uviedol právny zástupca Lynn Andrew Zashin. V júni 2009, napriek nesúhlasu jej právnika, sa Lynn France rozhodla manželovi odpustiť, nepristúpiť na rozvod a dať mu druhú šancu.

O tri mesiace neskôr Lynn čistila kanalizáciu, keď jej John zobral ich dvojročného syna z rúk a povedal, že mu ide dať trochu mlieka. Namiesto toho ho hodil do auta bez detskej sedačky a ušiel. Lynn France odvtedy svojho syna nevidela. Podľa jeho právnika žije John s ich synom a novou ženou na Floride, pričom sa snaží o získanie opatrovníctva.

Lynn France po únose ihneď volala na linku 911, no ako vo väčšine podobných prípadov, veľa toho zatiaľ nedosiahla. Je v kontakte s Centrom pre nezvestné a zneužívané deti a s právnikmi sa pripravuje na súdny proces. Poradili jej, aby sa svoje dieťa nesnažila získať násilnou cestou. Paradoxne, syna môže v súčasnosti prostredníctvom fotiek vidieť iba cez rovnaký profil na Facebooku, cez ktorý zistila, že jej muž sa po druhý raz oženil. "Pravda je horšia ako fikcia. Pozorujem ženu, ktorá žije môj život," dodala France.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu