Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Delfín počas šou vyskočil z akvária a zranil sa!

Pracovník akvária zachraňuje delfína
Pracovník akvária zachraňuje delfína

OKINAWA - Turisti, ktorí si prišli vychutnať morskú šou delfínov na juhozápade Japonska, zostali v nemom úžase, keď sa zrazu jeden z nich prešmykol ponad stenu bazéna na druhú stranu a zostal ležať na zemi.

Udalosť, ku ktorej došlo pred pár týždňami, sa podarilo nakrútiť americkému turistovi. Video zachytáva delfína, ako preskakuje vonkajšiu stenu bazéna a končí na zemi v bezprostrednej blízkosti divákov. Zamestnanci akvária ho okamžite začali obkladať mokrými matracmi a späť do akvária sa im ho podarilo dostať až s pomocou žeriava.

Rick O'Barry (70), bývalý tréner týchto morských cicavcov tvrdí, že zviera držané v malom akváriu bolo pod stresom a týmto spôsobom sa ho snažilo ukončiť. Jeho čin prirovnal ku snahe samovraha, ktorý chce skoncovať so životom skokom z okna.

Delfín, ktorý sa už predtým počas vodnej šou pokúsil preskočiť stenu bazéna, si pri incidente poranil hlavu a jednu z plutiev. Jeho apetít tým však rozhodne neutrpel, krátko na to si už pochutnával na makrelách a chobotniciach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu