Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Po anglicky sa môže učiť aj 1,5-ročné dieťa

Eva Sabovčíková (34) si hodiny angličtiny s 3-ročnou dcérkou Soničkou veľmi pochvaľuje. Zobraziť galériu (8)
Eva Sabovčíková (34) si hodiny angličtiny s 3-ročnou dcérkou Soničkou veľmi pochvaľuje.

KOŠICE - Už trojročné deti ovládajú pesničky v angličtine. Bez problémov ,,lúskajú" cudzie slovíčka. Počas jednej hodiny si v Jazykovej škole batoliat v Košiciach s učiteľkou a rodičmi zopakujú učivo a naučia sa nové výrazy.

Hodina angličtiny stojí 50 Sk a s výučbou tohto jazyka môžu začať už aj mamičky s 1,5-ročnými deťmi.

,,Keď som bola malá, babka ma naučila po maďarsky tak, že sa so mnou v tomto jazyku zhovárala. Hľadala som preto pre dcérku paniu, ktorá sa bude s ňou rozprávať po anglicky. Bolo to pridrahé. Jedna hodina ma vyšla na 400 korún. Aj preto ma forma výučby v tejto škole zaujala," spresňuje mamička trojročnej Soničky Eva Sabovčíková (34).

S dcérkou chodí na angličtinu do Jazykovej školy batoliat trikrát do týždňa už od septembra. Na hodine je väčšinou šesť dedí s rodičmi. ,,Deti sú schopné zapamätať si jednotlivé slovíčka a rozumejú, keď sa im po anglicky prihovárate. Aj prízvuk a výslovnosť majú oveľa lepšiu ako dospelí," tvrdí učiteľka Marianna Jakubová.

Batoľatá
Pediatri a psychológovia majú rôzny názor na označenie obdobia batolenia dieťaťa. Zatiaľ čo pediatri preferujú názor, že sú to deti do 18 mesiacov, psychológovia tvrdia, že sú to deti vo veku od jedného až do troch rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu