Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Svadba od A po Z pre budúce nevesty a ženíchov

Svadobná výstava v hoteli Carlton
Svadobná výstava v hoteli Carlton

Práve ste povedali svojmu partnerovi áno a neviete, kde začať, či výberom svadobných šiat, oznámení alebo prsteňov? To je však iba zlomok toho, čo čaká na novomanželov. Akýkoľvek zhon okolo príprav si môžete uľahčiť 17.1.2010 návštevou Radisson Blu Hotel Carlton v Bratislave.

V priestoroch hotela sa pod jednou strechou stretne 30 firiem ponúkajúcich všetko, na čo si len spomeniete - bohatý výber prsteňov, svadobné doplnky, pánsku a dámsku spoločenskú módu, floristické, fotografické a cukrárske služby. Samozrejme ani jedna nevesta neodolá ponuke najnovších kolekcií svadobných šiat 2010 od najlepších bratislavských firiem. S odborníkmi na slovo vzatými sa budete môcť dať uniesť pri výbere svadobnej cesty, ako aj očariť sa možnosťou povedať si svoje áno či už v krásnych priestoroch Radison Blu Hotela Carlton, alebo v romantickom prostredí Červeného kameňa, prípadne možnosťou splniť si svoj sen svadbou na romantickej lúke v krásnych svadobných stanoch ako z rozprávky. Zákazníci, ktorí chcú prípravy svojej svadby zveriť do rúk odborníkov, si tak isto prídu na svoje. Budú im k dispozícii kompletné služby svadobných agentúr, ktoré splnia všetky aj tie najnáročnejšie požiadavky.

Svadobnú výstavu môžete navštíviť v čase od 9,00 - 19,00, kde Vám budú k dispozícii odborníci na slovo vzatí - firmy, ktoré svoje služby ponúkajú na vysokej profesionálnej úrovni. Počas svadobnej výstavy Vám budú odprezentované majstrovské ukážky z rúk francúzskych a slovenských kaderníkov. Budete môcť nahliadnuť k šikovným rukám floristov, vizážistov, poradiť sa s výberom účesov a svadobných kytíc priamo v priestoroch výstavy. Všetko pre prípravu Vašej svadby bude sústredené na jednom, dostatočne priestrannom mieste v krásnych priestoroch hotela bez tlačeníc a nervozity.

Vyvrcholením celej výstavy bude zlosovanie vstupeniek. Šťastní výhercovia budú mať možnosť odniesť si ceny v podobe zapožičania svadobných šiat, vizáže a kompletných kaderníckych služieb na deň D, svadobnej kytice a mnoho iných hodnotných cien.

Organizátor výstavy La novia s.r.o. spolu s garantom výstavy Salónom Nicole sa teší na stretnutie s Vami 17.1.2010. Nechajte sa uniesť atmosférou, aká by určite nemala chýbať vo Váš svadobný deň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu