Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Na výstave Dni Vianoc nakúpite aj spoznáte svoj osud

Veštica na výstave Dni Vianoc Zobraziť galériu (2)
Veštica na výstave Dni Vianoc

Dvadsiaty ročník výstavy Dni Vianoc je plný super darčekov. Z ponuky 340 vystavovateľov nie je problém vybrať prekvapenie pod stromček pre ktoréhokoľvek člena rodiny. Keď Vás však unavia nákupy, odreagujete sa sledovaním sprievodných programov, umeleckou činnosťou alebo môžete využiť služby veštice. My sme sa porozprávali so Zuzanou a Jarmilou, ktoré v popoludňajších hodinách veštia v hale D z tarotových, či anjelskych kariet, ale aj z kávy.

Z dlhoročných skúseností veštíc vyplýva, že sa na ne obracajú ľudia s konkrétnym problémom, s ktorým si sami nevedia dať rady. Najčastejšou témou diskusií bývajú vzťahy. Ľudí trápia celoročne, avšak v čase pred Vianocami nik nechce byť osamelý. Podľa veštice Zuzany: „Každý má také Vianoce, aké si ich vytvorí. Keď sa chcem mať dobre, musím si túto myšlienku dostať do hlavy a byť presvedčený, že sa mi to splní. Aj vzťahy sú vecou myšlienok, ide o to, ako sa človek k tomu postaví.“

Niektorí klienti sa k vešticiam vrátia aj po vyriešení problémov s poďakovaním. Je to satisfakcia vedieť, že veštenie pomohlo ukázať to správne smerovanie v živote a starosti pominuli. Zuzana hovorí, že na veštenie dozrela, je to niečo kam ju posunul život prirodzene. Jarmila už od strednej školy inklinovala k ezoterike, ale až postupom času sa naplno prejavili jej schopnosti.

Veštice na výstave Dni Vianoc nájdete počas pracovných dní popoludní a počas víkendu po celý deň. Výstava je verejnosti prístupná pondelky až piatky medzi 11:00 – 19:00 a cez víkendy 10:00 – 20:00.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu