Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jana Kirschner: Zapojte sa aj Vy do rekordu Jedno Meno Jedno Dieťa

Jana Kirschner
Jana Kirschner

Jana Kirschner sa zapojila do rekordu Jedno Meno Jedno Dieťa, aby pomohla. Každý z nás, kto číta tento článok, dokáže malou sumou prispieť k zmierneniu chudoby vo svete a pomôcť.

Jana o rekorde povedala: „Je potrebné a správne pomôcť tým, ktorí sú na našu pomoc odkázaní a preto som sa aj ja zapojila do rekordu Jedno Meno Jedno Dieťa. Len tak málo stačí a tak veľa dokážeme spoločne pomôcť. Je to úžasné a držím palce, aby sa rekord dosiahol. Pridajte sa aj Vy.“

25 najchudobnejších krajín sveta je v Afrike. Na tomto kontinente žije okolo miliardy ľudí. Z toho 320 miliónov žije z príjmu menej ako 1 USD na deň a ďalších 250 miliónov má príjem do 2 USD na deň. Dôvodom tejto chudoby je nedostatok vzdelania, zdravotnej starostlivosti, nedostatok vody a potravín, ale aj lokálne vojny.

Dá sa táto situácia zmeniť? Kto to môže zmeniť? Veríme, že my spoločne. Každý z nás, kto číta tento článok, dokáže malou sumou prispieť k zmierneniu chudoby vo svete. Zapojením sa do rekordu www.JednoMenoJednoDieta.sk a darom 2, 3 alebo 4 USD. Z našich peňazí sú financované projekty na zmiernenie chudoby v Afrike.

Veríme, že nájdeme ľudí s dobrým srdcom. Veríme, že vytvoríme na stránke www.JednoMenoJednoDieta.sk veľký rekord pomoci. Nenedajme šancu chudobe! Pomôžeme tým, ktorí pomoc potrebujú.

Ďakujeme.

Life & Help Foundation

 

Zoznam.sk je Hlavným internetovým partnerom projektu Jedno Meno Jedno Dieťa.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu