Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Lístky na futbal ešte sú! Na Facebooku!

Zapojte sa do skupiny Rád sa podelím a vyhrajte!
Zapojte sa do skupiny Rád sa podelím a vyhrajte!

BRATISLAVA - Chceli ste si pozrieť rozhodujúci zápas na vlastné oči, ale nedostali ste sa k lístkom? Teraz máte ešte šancu vymeniť vaše kreslo v obývačke za úžasnú atmosféru zápasu pod holým nebom. Na populárnej sociálnej sieti Facebook sa totiž rozbehla netradičná súťaž o 6 lístkov na duel medzi Slovenskom a Slovinskom, ktoré si rozdelia traja fanúšikovia futbalu.

Zapojiť sa do súťaže je celkom jednoduché. Stačí sa stať fanúšikom skupiny s názvom Rád sa podelím, napísať do diskusie vlastné meno a čakať, že vám ľudia dajú hlas alebo napíšu odkaz. Tu treba využiť naozaj všetkých kamarátov, obvolať starých spolužiakov, súčasné alebo bývalé frajerky, nech o vaše dva lístky zabojujú.

Nemusia to robiť zadarmo, aj oni totiž môžu byť náhodne vyžrebovaní a ísť na futbalový zápas s vami. Posledné 2 extra lístky získa aj jeden náhodne vyžrebovaný fanúšik skupiny Rád sa podelím, ktorý aspoň raz za niekoho hlasoval.

Už sa vidíte fandiť našim športovcom spolu s kamarátmi a celým štadiónom na rozhodujúcej futbalovej udalosti? Tak nestrácajte čas, zapnite počítač a zapojte sa do súťaže na Facebooku. O lístky na zápas, ktoré vám prináša T-Com, súťažíme do 7.10.2009!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu